Σάκης Τανιμανίδης: Έφυγε για Άγιο Δομίνικο! Πώς πέρασε την ημέρα της γιορτής του

Τους 300.000 followers έφθασε ο Σάκης Τανιμανίδης στο Instagram και το γιόρτασε μαζί με την ονομαστική του εορτή. Ο Mr Survivor βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο για το νέο παιχνίδι του ΣΚΑΪ και αποφάσισε να μας δώσει μια γεύση από το εξωτικό τοπίο.

Μακριά από την Αθήνα και τους φίλους του, ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκίνησε το νέο project που του ανέθεσαν και είναι ενθουσιασμένος. Μετά το World Party, άλλωστε, το Survivor είναι το νέο μεγάλο του… στοίχημα! Ο ίδιος μάλιστα, μπορεί να πέρασε την ημέρα του Αγίου Αθανασίου (και την γιορτή του) μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά τα μηνύματα των φίλων του, τον συγκίνησαν πολύ.

“Δεν βρίσκω αρκετά λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και το support που μου δείχνετε τόσα χρόνια! Ήμουν απλά ένα μικρό παιδί με ιδέες και χάρη σε σας κατάφερα να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα!

Σας ευχαριστώ και για τις ευχές για την γιορτή μου σήμερα. Από το νέο μου ξεκίνημα εδώ στον Άγιο Δομίνικο, στο SURVIVOR, σας στέλνω τις καλύτερες ευχές…και να θυμάστε ότι τα όνειρα βγαίνουν αληθινά αρκεί να τα κυνηγήσεις!”, έγραψε στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία από την περιοχή Samaná στον Άγιο Δομίνικο!

300K followers!! Δεν βρισκω αρκετα λογια να σας ευχαριστησω για την αγαπη και το support που μου δειχνετε τοσα χρονια! Ημουνα απλα ενα μικρο παιδι με ιδεες και χαρη σε σας καταφερα να κανω τα ονειρα μου πραγματικοτητα! Σας ευχαριστω και για τις ευχες για την γιορτη μου σημερα. Απο το νεο μου ξεκινημα εδω στον Αγιο Δομινικο, στο SURVIVOR, σας στελνω τις καλυτερες ευχες…και να θυμαστε οτι τα ονειρα βγαινουν αληθινα αρκει να τα κυνηγησεις! #IamwhatYOUmadeMe #ThankYouFromTheBottomOfMyHeart #Survivor #SkaiTV #thisFebruary

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Read More

And More