Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Συνάντησαν τη φυλή των «Κροκοδειλανθρώπων»!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα παραμένουν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης και ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες με το World Party… Το ταξίδι συνεχίζεται στο δεύτερο μεγαλύτερο σε έκταση νησί στον κόσμο και η περιπέτεια ξεκινάει πάλι από την αρχή. Για να ξεφύγουν από την κοσμικότητα, ο Σάκης και ο Γιώργος αποφασίζουν να περπατήσουν στα βάθη της ζούγκλας και να γνωρίσουν τους crocodile people, μία από τις αρχαιότερες φυλές του νησιού.

Το κακό οδικό δίκτυο, όμως, και ένα πλημμυρισμένο ποτάμι «μπαίνουν στο δρόμο» τους και τους αναγκάζουν να ανατρέψουν για μία ακόμη φορά τα σχέδιά τους. Μόνη λύση στις δυσκολίες που προκύπτουν, είναι να συνεχίσουν το ταξίδι τους με βάρκα.

Μετά από μία δύσκολη και σκληρή διανυκτέρευση, στη διάρκεια της οποίας έρχονται αντιμέτωποι με εκατομμύρια κουνούπια στη μέση του πουθενά, φτάνουν τελικά στη φυλή των «Κροκοδειλανθρώπων». Εκεί, ο Γιώργος εμπλουτίζει τη συλλογή των τατουάζ στο σώμα του, προσθέτοντας μερικά «λέπια κροκόδειλου» στο χέρι του! Oι ντόπιοι ενθουσιάζονται τόσο πολύ με τον Σάκη και τον Γιώργο, που καλούν όλη την ομάδα να περάσει το βράδυ της στο χωριό τους.

Την επόμενη μέρα, αφού εξερευνήσουν, παρέα με τον ντόπιο φίλο τους, την περιοχή, αποφασίζουν να μάθουν πώς να κατασκευάζουν πήλινα αγγεία. Ωστόσο, τίποτα δεν συγκρίνεται με το μάθημα ζωής που παίρνουν, όταν επισκέπτονται τις φυλακές ανηλίκων της Παπούα Νέα Γουινέα.


Read More

And More