Σάκης Τανιμανίδης: Η εξομολόγηση για την Χριστίνα Μπόμπα και τις σχέσεις του με τον Γιώργο Μαυρίδη

“Με την Χριστίνα είμαστε μαζί κοντά στον ενάμιση χρόνο. Τους πρώτους 8 μήνες, βρεθήκαμε δύο φορές, γιατί έκανα το World Party”, αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης στον Θέμο Αναστασιάδη και την Δούκισσα Νομικού. Ο παρουσιαστής του Survivor βρέθηκε καλεσμένος στο Όλα Ξεκόλλα και μίλησε για τη σχέση του με την Χριστίνα Μπόμπα, τη φιλία με τον Γιώργο Μαυρίδη και το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Μιλώντας για τη σχέση με τον Γιώργο Μαυρίδη, ανέφερε: “Τελείωσε το World Party και εκεί που ήμασταν κάθε μέρα μαζί, εγώ μετακόμισα στην Αθήνα, κάνω αυτό που μου αρέσει, εκείνος κάνει ότι του αρέσει. Νορμάλ είμαστε. Όλα μία χαρά. Απλά αλλού μένει ο Γιώργος, αλλού εγώ… Ειλικρινά το τι γράφεται δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν γνωρίζω αν ο Γιώργος ήθελε να πάει στο Survivor…Τσαντίζομαι με τα απροκάλυπτα ψέματα!”.

Για το Survivor ανέφερε: “Πήγα για μία ημέρα και γύρισα! Έκανα 25 ώρες να πάω! Και άλλες 27 ώρες να γυρίσω!” και συμπλήρωσε: “Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ακόμα τίποτα. Όλα αυτά τα ονόματα που ακούστηκαν παίζονται… Πολιτικούς δεν έχουμε βάλει εκεί μέσα! Έχω σκεφτεί μία εκδοχή του Survivor μόνο με πολιτικούς!”

Τέλος, για την αντίδραση της συντρόφου την στην απόφαση να πάει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor ανέφερε: “Είχε επαγγελματική άποψη και προσωπική. Μου είπε πρώτα την επαγγελματική που ήταν «οπωσδήποτε να πας είναι πάρα πολύ καλή παραγωγή και η εκπομπή σου ταιριάζει πολύ». Άρχισα εγώ να χαίρομαι και να μιλάω και εκεί που μιλούσα μου λέει «είναι δυνατόν να σηκωθείς να φύγεις και να με αφήσεις μόνη μου; Αυτό ήταν επαγγελματικά, προσωπικά… που πας;”

Read More

And More