Σάκης Τανιμανίδης: Η κρουαζιέρα με την αδερφή του και τι έκανε με την Χριστίνα Μπόμπα αμέσως μόλις επέστρεψε! [pic,video]

Ο Σάκης Τανιμανίδης και οι πρώην παίκτες του Survivor μάζεψαν βαλίτσες και έφυγαν για κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά. Μετά τις ταλαιπωρίες που έζησαν και το άγχος του τελικού ξεκίνησαν και επίσημα ολιγοήμερες διακοπές. Ανάμεσα στους παίκτες που βρέθηκαν στο κρουαζιερόπλοιο ήταν η Σόφη Πασχάλη, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ορέστης Τσανγκ.

Ο “καπετάνιος” της κρουαζιέρας, όμως, ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος είχε στο πλευρό του πάντα την αγαπημένη του αδερφή Κασσιανή. Η κάμερα του Mukonos Live Tv τους απαθανάτισε στην Μύκονο, όπου έκαναν στάση για λίγες ώρες. Ο παρουσιαστής του Survivor έκανε την βόλτα του και πήγε για φαγητό στο Παλιό Λιμάνι, μαζί με την αδερφή του αλλά και τους φίλους του.
Δες το βίντεο:

Επόμενη στάση ήταν η Μήλος, όπου φαίνεται πως τα δύο αδέρφια είχαν αρκετές αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε μια φωτογραφία του με την Κασσιανή, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: “Στην PARTY-Κρουαζιέρα μας είναι και η αδερφούλα μου, η Κασσιανή! Και στην στάση μας στη Μήλο θυμηθήκαμε τα παλιά παιχνίδια”!
Δες την φωτογραφία:

Σήμερα, η κρουαζιέρα τέλειωσε και οι Survivors με τον Σάκη Τανιμανίδη επέστρεψαν στην καθημερινότητά τους. Για λίγο, φυσικά, καθώς ο Σάκης πήρε την Χριστίνα Μπόμπα, η οποία δεν τον συνόδευσε στο τετραήμερο ταξίδι και έφυγαν για άλλα μέρη. Η σύντροφος του Σάκη τον τράβηξε, την ώρα που κοιμόταν στο αεροπλάνο και εκείνος δεν πήρε χαμπάρι!
Δες το βίντεο:

Read More

And More