Σάκης Τανιμανίδης: Η νέα ζωή με την σύντροφό του στην Αθήνα! [pics]

Ο έρωτας τους δυναμώνει! Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι full in love με την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα και για χάρη της άφησε τη Θεσσαλονίκη και μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα. Από το Σεπτέμβρη μάλιστα συζεί με το κορίτσι του και είναι στα καλύτερά του. Και φυσικά οι δυο τους δεν σταματούν τις βόλτες και τις χαλαρές εξόδους σε αγαπημένα στέκια.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε σε γνωστό εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια. Με casual εμφάνιση και οι δυο και κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, έκαναν τις βόλτες τους, είδαν βιτρίνες και απόλαυσαν το καφεδάκι τους.

Η απόφαση του ζευγαριού βέβαια, να μείνει μαζί στην Αθήνα ήταν κοινή. Οι δυο τους ήθελαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη κι έτσι ο Σάκης μετέφερε την έδρα της εταιρείας παραγωγής που έχει στο Νέο Ηράκλειο, άφησε στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης έμπιστους ανθρώπους (στενούς συνεργάτες και συγγενείς) και συζεί πια με την Χριστίνα του στην Αθήνα.

Αυτήν την περίοδο μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζεται για το νέο project του ΣΚΑΪ, μιας και όπως ανακοινώθηκε και επίσημα θα είναι ο νέος παρουσιαστής του “Survivor”.

“Είναι ένα καταπληκτικό project, τεράστιο. Είναι πολύ κοντά σε αυτό που μου αρέσει να κάνω, τα ταξίδια. Επειδή αυτό είναι στο εξωτερικό, θα πρέπει να ζήσω κάποιους μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Μου ταιριάζει πάρα πολύ και μου αρέσει πάρα πολύ. Νομίζω ότι φεύγω Φεβρουάριο. Είναι λίγο πιο hardcore αυτό το Survivor. Είναι λίγο πιο true, λίγο πιο άγριο και είναι σίγουρα πιο grande. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με όλο αυτό το project και περιμένω πώς και πώς να φύγω”., αποκάλυψε στις κάμερες, στο πλαίσιο της παρουσίασης του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού.



Read More

And More