Σάκης Τανιμανίδης: Ο απολογισμός του για το Survivor!

Μετά από πέντε μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor, ο Σάκης Τανιμ,ανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε στο Άλσος Βεΐκου όπου παρουσίασε για πρώτη φορά live τον ημιτελικό και τον τελικό του διάσημου παιχνιδιού επιβίωσης. Το βράδυ της Τετάρτης μάλιστα, ανακοίνωσε τον νικητή του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο και ολοκλήρωσε το μαγικό του ταξίδι σε μια από τις πιο ξεχωριστές συνεργασίες που είχε.

Ο γνωστός παρουσιαστείς, που απέσπασε μάλιστα τα καλύτερα σχόλια για τις εμφανίσεις του στο παιχνίδι -παρά το άγχος, τα σαρδάμ και τις κάποιες φορές τραβηγμένες περιγραφές του- έκανε τον απολογισμό του για τη χρονιά που πέρασε και το φαινόμενο Survivor!

“Το πιο παραμυθένιο ταξίδι χθες (σ.σ. βράδυ Τετάρτης) έφτασε στο τέλος του! Η ξέφρενη χρονιά του Survivor τελείωσε, με νικητή τον άνθρωπό που το άξιζε περισσότερο! Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι το μοναδικό πράγμα που γυρίζει από χθες το βράδυ στο μυαλό μου. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους παίκτες που με τις 25 μοναδικές τους προσωπικότητες κατάφεραν να ολοκληρώσουν ένα δύσκολο ταξίδι.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για το Survivor, έδωσαν ψυχή και σώμα για να τα βγάλουν πέρα και με την παρουσία τους έκαναν τη δική μου δουλειά πολύ πιο εύκολη.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όμως πάνω από όλα σε εσάς που με την αγάπη σας του δώσατε την αξία που απέκτησε και για μια ακόμα φορά με βοηθήσατε να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα. Μια νοσταλγία υπάρχει ήδη στον αέρα, άλλα όπως σας είχα πει όταν είχε τελειώσει και το World Party… χαμογελάστε, γιατί όταν κάτι τελειώνει, κάτι καινούργιο ξεκινάει!

Καλό Καλοκαίρι”

Το πιο παραμυθενιο ταξιδι χθες εφτασε στο τελος του! Η ξεφρενη χρονια του Survivor τελειωσε, με νικητη τον ανθρωπο που το αξιζε περισσοτερο! Ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ειναι το μοναδικο πραγμα που γυριζει απο χθες το βραδυ στο μυαλο μου. Ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους τους παικτες που με τις 25 μοναδικες τους προσωπικοτητες καταφεραν να ολοκληρωσουν ενα δυσκολο ταξιδι. Ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους τους ανθρωπους που δουλεψαν για το Survivor, εδωσαν ψυχη και σωμα για να τα βγαλουν περα και με την παρουσια τους εκαναν τη δικη μου δουλεια πολυ πιο ευκολη. Ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ομως πανω απο ολα σε εσας που με την αγαπη σας του δωσατε την αξια που απεκτησε και για μια ακομα φορα με βοηθησατε να κανω τα ονειρα μου πραγματικοτητα. Μια νοσταλγια υπαρχει ηδη στον αερα, αλλα οπως σας ειχα πει οταν ειχε τελειωσει και το World Party…χαμογελαστε, γιατι οταν κατι τελειωνει, κατι καινουργιο ξεκιναει! Καλο Καλοκαιρι #Survivorgr #ThankYou #DontStopDreaming #DenPerigrafwAllo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Read More

And More