Σάκης Τανιμανίδης: Όλα όσα αποκαλύπτει ο πατέρας του για τη φιλία και την κόντρα με τον Γιώργο Μαυρίδη

Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη, Στέφανοςμίλησε σήμερα στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”. O πατέρας του παρουσιαστή, που βιώνει αυτή τη στιγμή την μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία με το Survivor, δήλωσε περήφανος για τις αρχές του γιου του και αποκάλυψε πως ο Σάκης έχει πλήρη επίγνωση και της ευθύνης που φέρει αυτή η επιτυχία του παιχνιδιού που προβάλεται στη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Στέφανος Τανιμανίδης αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη σχέση του γιου του με τον Γιώργο Μαυρίδη, με τον οποία συνεργάστηκαν στο επιτυχημένο project του World Party. Αποκάλυψε, κάτι που οι περισσότεροι δεν ήξεραν, στην αρχή της φιλίας τους, αλλά και την κόντρα τους.

“Όταν έστησε την εταιρεία του ο Σάκης έβαλε μια αγγελία και είχαν έρθει 200 άτομα και επέλεξε τον Γιώργο ο οποίος ήταν νομίζω φοιτητής τότε, μέσα στο concept που ετοίμασε ήταν και αυτό του World Party. Αυτό δεν αλλάζει ότι ο Γιώργος έχει αυτό το ταλέντο, είναι ακριβώς το αντίθετο του Σάκη, ένα παιδί πιο αλάνι, αλλιώς μεγάλωσε ο ένας, αλλιώς μεγάλωσε ο άλλος, “έδεσαν” πάρα πολύ ωραία. Κι όταν ο Σάκης είχε πει ότι ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος και θα δω, κατεβαίνω στην Αθήνα, πάμε να κάνουμε κάτι άλλο, για κάποιους λόγους που δεν τους ξέρω ο Γιώργος θέλησε να κάνει τις δηλώσεις κι όλα αυτά”, ανέφερε.

Και συνέχισε: “Δεν αλλάζει ούτε η αγάπη μου στον Γιωργάκη, ούτε ο θαυμασμός μου για το ταλέντο του, ούτε και μπορώ να κρίνω. Είναι άξιος για το πως μεγάλωσε κάτω από αυτές τις συνθήκες και έχει αυτές τις ευαισθησίες και απέχει από όλα αυτά που θα μπορούσε να έχει μπλέξει. Είναι άξιος κάθε επαίνου. Τώρα ανταγωνιστικά, αν θέλησε να κάνει κάτι αυτόνομο, εντάξει δεν είναι κακό αυτό”.

Read More

And More