Σάκης Τανιμανίδης: Τα συγκινητικά λόγια για την αποφοίτηση της αδελφής του! [pic]

Χαμόγελα χαράς στην οικογένεια του Σάκη Τανιμανίδη. Μπορεί ο γνωστός παρουσιαστής να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και να ζει το δικό του όνειρο παρουσιάζοντας το Survivor στον ΣΚΑΪ και απολαμβάνοντας τις εξωτικές παραλίες του νησιού με την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα, σίγουρα όμως το μυαλό του βρίσκεται και στην Θεσσαλονίκη. Εκεί είναι όλη η οικογένειά του που του έχει λείψει πολύ και χαίρεται ιδιαίτερα αυτές τις μέρες με την αποφοίτηση της όμορφης Κασσιανής.

Η Κασσιανή είναι η μικρότερη αδελφή του Σάκη Τανιμανίδη που σπούδαζε στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αυτές της μέρες ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της, πήρε το πτυχίο της και ορκίστηκε. Και μπορεί ο διάσημος αδελφός της, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, να μην βρέθηκε κοντά της στην ορκωμοσία της, αλλά συγκίνησε με το μήνυμα που της έστειλε μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

“Σήμερα είμαι πολύ περήφανος σαν αδερφός! Συγχαρητήρια στην μικρή μου αδερφή Κασσιανή, για το μεταπτυχιακό της στο Α.Π.Θ. από τη Θεολογική σχολή. Κασσιανούλα είσαι τρέλα με την τήβεννο κορδέλα!! Σ’ αγαπώ και να συνεχίσεις την δια βίου εκπαίδευση, αφού η παιδεία είναι το πιο σημαντικό εφόδιο που μπορεί να πάρει κάποιος πέρα από την ανατροφή των γονιών του!”.

Σημερα ειμαι πολυ περηφανος σαν αδερφος! Συχγαρητηρια στην μικρη μου αδερφη Κασσιανη, για το μεταπτυχιακο της στο Α.Π.Θ. απο τη Θεολογικη σχολη. Κασσιανουλα εισαι τρελα με την τηβεννο κορδελα!! Σαγαπω και να συνεχισεις την δια βιου εκπαιδευση, αφου η παιδεια ειναι το πιο σημαντικο εφοδιο που μπορει να παρει καποιος περα απο την ανατροφη των γονιων του! #proudBrother #congrats #RealLifeisaboutobegin #imissyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Read More

And More