Σάκης Τανιμανίδης: Το μήνυμα που έστειλε στη σύντροφό του από τον Άγιο Δοιμίνικο

Για τέσσερις περίπου μήνες τα άφησε όλα και βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο μαζί με τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη. Τώρα, όμως, η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στην Αθήνα. Το κορίτσι του Mr Survivor μετά την μικρή περιπέτεια υγείας που είχε και τον τραυματισμό στους καταρράκτες που την έστειλε στο νοσοκομείο, είναι και πάλι καλά και ήρθε πίσω στην οικογένειά του.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής του reality επιβιώσης δεν ξεχνά την αγαπημένη του ούτε στιγμή. Μας το έδειξε και μέσα από τα social media του όπου μοιράστηκε μία κοινή τους φωτογραφία γράφοντας “Soon”. Σε λίγο καιρό το ζευγάρι θα είναι άλλωστε και πάλι μαζί αφού το Survivor έχει μπει στην τελική ευθεία για τον τελικό.

Η όμορφη Χριστίνα, που όλο αυτό το διάστημα απόλαυσε τη διαμονή της στην Καραϊβική και γνώρισε τη ζωή στον Άγιο Δομίνικο και όχι μόνο, αποφάσισε να γυρίσει στα πάτρια εδάφη, χωρίς να αποκαλύπτει αν θα βρεθεί ξανά στα backstage του Survivor, πριν τον μεγάλο τελικό. Βέβαια, ξεκαθάρισε ότι πεθύμησε τον αγαπημένο της, Σάκη Τανιμανίδη.

Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε με τη σειρά της, λίγες μέρες νωρίτερα, μία κοινή τους φωτογραφία με φόντο τους καταρράκτες και έγραψε στη λεζάντα: “Μου λείπεις ήδη”.

Read More

And More