Σάκης Τανιμανίδης: Το συγκινητικό μήνυμα για το φινάλε του World Party!

Με ένα συγκινητικό post στο instagram και μια φωτογραφία όλης της ομάδας από το ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία έστειλε το δικό του μήνυμα για το φινάλε του World Party. Με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο με τα backstage της εκπομπής, ο Σάκης Τανιμανίδης θυμήθηκε τις πρώτες στιγμές με τους φίλους του στο πρωτότυπο project του Alpha.

“Πριν 4 χρόνια στην Νέα Ζηλανδία, βγάλαμε αυτήν την φωτό! Και σήμερα που παίζεται ο επίλογος του World Party, την είδα ξανά… και πριν καν καλά καλά “τελειώσουμε” με όλο αυτό, μου έλειψε ήδη! Από τη μέρα που το World Party ήταν απλά μια ιδέα σε ένα κομμάτι χαρτί, μέχρι τις συνεννοήσεις με το κανάλι μας, τις ατελείωτες ώρες έρευνας στο γραφείο, τις τρελές στιγμές και εμπειρίες στις άκρες του κόσμου, τις προετοιμασίες της κάθε κάμερας, το χρονοβόρο μοντάζ… μέχρι σήμερα που πλέον θα είναι όλα μια μοναδική ανάμνηση, μου λείπει ήδη ΟΛΟ!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: “Στη φωτό όμως, είδα και τους κολλητούς μου, τον Γιώργο, τον Τεό και τον Γιωργάκη, που ήταν εκεί από την αρχή, που ήταν εκεί σε κάθε βήμα, σε κάθε ταξίδι στα εύκολα και στα δύσκολα! Οι στιγμές που ζήσαμε και το γέλιο που ρίξαμε όλα αυτά τα χρόνια είναι ανεκτίμητα και τους ευχαριστώ! Τον αδερφό και συμπαρουσιαστή μου Γιώργο, όμως, θέλω να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα που έγινε το “άλλο μου μισό”. Τέλος θα σας πω ένα μυστικό γιατί βλέπω πολλά μηνύματα και σχόλια που στεναχωριέστε για το τέλος της εκπομπής…το World Party ΔΕΝ τελειώνει εδώ! Το World Party, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι μια ιδέα, ένας ολόκληρος διαφορετικός τρόπος να δεις τη ζωή και αυτό από μόνο του δεν γίνεται να τελειώσει! Μπορεί μόνο να εξελιχθεί, να αλλάξει και έτσι να συνεχίσει σαν κάτι καινούργιο/α! So stay in touch everybody…see you soon!”

Πριν 4 χρονια στην Νεα Ζηλανδια, βγαλαμε αυτην την φωτο! Και σημερα που παιζεται ο επιλογος του World Party, την ειδα ξανα…και πριν καν καλα καλα “τελειωσουμε” με ολο αυτο, μου ελειψε ηδη! Απο τη μερα που το World Party ηταν απλα μια ιδεα σε ενα κομματι χαρτι, μεχρι τις συννενοησεις με το καναλι μας, τις ατελειωτες ωρες ερευνας στο γραφειο, τις τρελες στιγμες και εμπειριες στις ακρες του κοσμου, τις προετοιμασιες της καθε καμερας, το χρονοβορο μονταζ…μεχρι σημερα που πλεον θα ειναι ολα μια μοναδικη αναμνηση, μου λειπει ηδη ΟΛΟ! Στη φωτο ομως ειδα και τους κολλητους μου, τον Γιωργο, τον Τεο και τον Γιωργακη, που ηταν εκει απο την αρχη, που ηταν εκει σε καθε βημα, σε καθε ταξιδι στα ευκολα και στα δυσκολα! Οι στιγμες που ζησαμε και το γελιο που ριξαμε ολα αυτα τα χρονια ειναι ανεκτιμητα και τους ευχαριστω! Τον αδερφο και συμπαρουσιαστη μου Γιωργο, ομως, θελω να τον ευχαριστησω ιδιαιτερα που εγινε το “αλλο μου μισο”. Τελος θα σας πω ενα μυστικο γιατι βλεπω πολλα μνμτα και σχολια που στεναχωριεστε για το τελος της εκπομπης…το World Party ΔΕΝ τελειωνει εδω! Το World Party, οπως εχουμε ξαναπει, ειναι μια ιδεα, ενας ολοκληρος διαφορετικος τροπος να δεις τη ζωη και αυτο απο μονο του δεν γινεται να τελειωσει! Μπορει μονο να εξελιχθει, να αλλαξει και ετσι να συνεχισει σαν κατι καινουργιο/α! So stay in touch everybody…see you soon! #worldparty #IdeasLiveOn #ThisIsMyLife #LiveYOURLife #TravelTheWorld #SeeYouSoon #ThankYOU

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις


Η εκπομπή έριξε αυλαία το βράδυ της Τετάρτης με ένα backstage αφιερωματικό επεισόδιο και η συγκίνηση των συντελεστών της ήταν μεγάλη…

Read More

And More