Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Νέα απόδραση για το ζευγάρι! [pics]

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Οι δυο τους είναι αχώριστοι και σπάνια θα τους δεις να μην είναι μαζί στις επίσημες αλλά και όχι μόνο εμφανίσεις τους. Ακόμη και όταν ο γνωστός παρουσιαστής έπρεπε να πάει στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor, η αγαπημένη του τον ακολούθησε.
Το όμορφο ζευγάρι έχει επιστρέψει στην βάση του στην Αθήνα ωστόσο δεν λείπουν από το πρόγραμμά οι μικρές αποδράσεις καθώς αγαπούν πολύ και οι δύο τα ταξίδια. Το TLIFE τους συνάντησε στο αεροδρόμιο το μεσημέρι της Πέμπτης. Μαζί τους ήταν και ο σύζυγπς της Μαρίνας Βερνίκου, Μίλτος Καμπουρίδης με τα παιδιά τους και όλοι μαζί βρέθηκαν στη Σλοβενία.
Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μένουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ η επισημοποίηση της σχέσης τους δεν αργεί πολύ και φαίνεται πως το ζευγάρι θ’ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2018. Μέχρι, όμως, να ξεκινήσουν οι ετοιμασίες του γάμου τους, απολαμβάνουν τον έρωτά τους και την κοινή τους ζωή, διασκεδάζοντας είτε οι δυο τους, είτε με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κράτα το

Read More

And More