Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Στο St Tropez για το γάμο του Mr Survivor!

Στη γαλλική ριβιέρα παντρεύτηκε για τέταρτη φορά ο Acun Ilicali με την 27χρονη κούκλα αγαπημένη του Seyma Subasi. O Τούρκος παραγωγός, που έγινε γνωστός στη χώρα μας μέσα από την παραγωγή του Survivor στον ΣΚΑΪ, και η Seyma Subasi παντρεύτηκαν στο Τουρκικό Προξενείο στη Μασσαλία, με μάρτυρες λίγα αγαπημένα πρόσωπα και οργάνωσαν διήμερο γλέντι στο μαγευτικό St Tropez με εκλεκτούς καλεσμένος. Και από το γαμήλιο πάρτυ δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Ο παρουσιαστής του Survivor έγινε καλός φίλος με τον Τούρκο παραγωγό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του παιχνιδιού επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο και φυσικά βρέθηκαν μαζί μετά το παιχνίδι και στη Μύκονο. Το ίδιο συνέβη και με τα κορίτσια τους, με την Χριστίνα Μπόμπα να μην μπορεί να λείψει φυσικά από το γάμο της φίλης της πια Seyma Subasi.

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, πως ο Σάκης με την Χριστίνα ταξίδεψαν από την Ελλάδα στο St Tropez για τους δυο φίλους τους και δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες και video στα social media.

Read More

And More