Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το Survivor και ο έρωτας στον Άγιο Δομίνικο! [pics]

Είναι full in love και δεν το κρύβουν. Εδώ και τρεις περίπου μήνες ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ζουν τον έρωτά τους με φόντο την Καραϊβική και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Το διάσημο πια ζευγάρι, μπορεί να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor, δεν σταματά όμως να χαλαρώνει με βόλτες, αλλά και με εκδρομές εξερεύνησης στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Ήταν στις αρχές του Φλεβάρη, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης δέχτηκε μια μεγάλη έκπληξη και ένα party με τους φίλους και το κορίτσι του, λίγο πριν φύγει για το Survivor. Τότε όμως, έκανε ο ίδιος την πραγματική έκπληξη στην καλή του, ζητώντας της να τον παντρευτεί… Συγκινημένη η Χριστίνα είπε το πολυπόθητο “ναι” και λίγες μέρες μετά, άφησε την δουλειά της στην Αθήνα και τον ακολούθησε στον Άγιο Δομίνικο. (Δες εδώ τι έγινε στην πρόταση γάμου)

Το γραφειο μου εδω και λιγα χρονια ειναι οπουδηποτε μπορω να συνδεθω στο internet! #WorkNTravel #YouOnlyLiveOnce #MLSMagic #MakingLifeSimple #MAIC #AndroidTablet #WindowsLaptop

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Από εκείνη τη στιγμή, οι δυο τους είναι αχώριστοι! Η Χριστίνα βρίσκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό του Σάκη, αν και έχει “τρυπώσει” κατά καιρούς στο πλατό των γυρισμάτων του Survivor και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από τη νέα της ζωή.

There is a new sheriff in town! @chrismpo #survivor #mygirlishere #dontpushme

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Το ζευγάρι, ήταν μάλιστα μαζί και στο πάρτυ της ένωσης των “Διασήμων” με τους “Μαχητές”, ενώ πρόσφατα οι δυο τους πήραν τα σακίδια τους και άρχισαν να εξερευνούν τον Άγιο Δομίνικο.

#collectmemoriesnotthings Feeling #blessed! #happycarribbeangirl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

#om #innerpeace #happiness Φορώντας @u.needle.it στον Άγιο Δομίνικο !!! Love this #swimsuit !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

Read More

And More