Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το ρομαντικό δείπνο κάτω απ΄το φως του φεγγαριού, στον Άγιο Δομίνικο! [pics]

Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να είναι απασχολημένος όλη την ημέρα με τα γυρίσματα του Survivor αλλά και την επίβλεψη του μοντάζ, ωστόσο βρίσκει χρόνο για να περνάει λίγες ώρες για την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα, η οποία βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο!

Η μέλλουσα κυρία Τανιμανίδη – αφού αποδέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της λίγο πριν αναχωρήσει για τα γυρίσματα της εκπομπής – περνάει όμορφα στο νησί του Survivor και μοιράζεται μαζί μας στο instagram διακριτικά τις όμορφες στιγμές εκεί. Εξάλλου ο Σάκης στη συνέντευξή του στο People είχε αποκαλύψει ότι η αγαπημένη του είχε παραιτηθεί από τη δουλειά της προκειμένου να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο κοντά του και βέβεια να κάνει άλλα πράγματα τα οποία έχει βάλει στόχο.

Χθες βράδυ το ζευγάρι απόλαυσε μια άκρως ρομαντική και ερωτική στιγμή στην εξωτική παραλία του Αγίου Δομίνικου. Το ζευγάρι απόλαυσε το δείπνο του κάτω από το φως του φεγγαριού. Η χριστίνα δημοσίευσε τη μαγική στιγμή στα προσωπικά της social media με δυο καρδιές και λέγοντας: “Δείπνο δίπλα στη θάλασσα”.

Δες τις φωτογραφίες από τη θέα του ζευγαριού την ώρα του ρομαντικού δείπνου.


Read More

And More