Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το ταξίδι στην Σλοβενία! [pics,vid]

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Το ζευγάρι είναι αχώριστο και σπάνια θα τους δεις να μην είναι μαζί, αφού δεν αφήνουν λεπτό ο ένας τον άλλον. Ακόμη και όταν ο γνωστός παρουσιαστής έπρεπε να πάει στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor, η αγαπημένη του τον ακολούθησε.

Φυσικά, από την ημέρα που επέστρεψαν από την εξωτική Καραϊβική δεν έχουν μείνει καθόλου στην Αθήνα, αλλά είναι με μία βαλίτσα στο χέρι, ταξιδεύοντας παντού μαζί! Το καλοκαίρι βρέθηκαν στην Μύκονο και στην Τουρκία, ενώ στη συνέχεια έκαναν road trip στην Ολλανδία και στην Δανία αλλά πετάχτηκαν μέχρι και το Saint Tropez για τον γάμο του Τούρκου παραγωγού του Survivor, Acun Ilicali. Και αν νομίζεις πως οι αποδράσεις τέλειωσαν για το ερωτευμένο ζευγάρι κάνεις λάθος!
Το TLIFE τους συνάντησε, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο αεροδρόμιο, λίγο πριν ταξιδέψουν για νέο προορισμό! Ο Σάκης και η Χριστίνα, μαζί με τον Μίλτο Καμπουρίδη και την σύζυγό του, Μαρίνα Βερνίκου πήγαν στην Σλοβενία και “βομβάρδισαν” τα προσωπικά τους social media με στιγμιότυπα από τις βόλτες τους στην πανέμορφη πόλη. Τα δύο ζευγάρια κάνουν όλη μέρα βόλτες, γνωρίζοντας νέες κουλτούρες και πηγαίνοντας σε όμορφα μέρη.
Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

Read More

And More