Σάλος με τις δηλώσεις του Βαλάντη: “Τον παχύσαρκο τον θεωρώ ασθενή, σαν τον ναρκομανή”

“Αν πάρει η γυναίκα μου 20 – 25 κιλά θα της πως “αν δεν τα χάσεις δεν θα είμαστε καλά”. Τον άνθρωπο που είναι παχύσαρκος τον θεωρώ ασθενή, σαν τον ναρκομανή, ίσως είναι και χειρότερο!”, είπε ο Βαλάντης μιλώντας στην εκπομπή “Όλα Πρώτη Φορά” και τον Θέμο Αναστασιάδη και ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων.

Ο γνωστός τραγουδιστής που συμμετέχει στο Your Face Sounds Familiar πήρε θέση για τους ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά και δήλωσε τα εξής: “Η Ναταλία Γερμανού χρησιμοποίησε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που έλεγε ότι αν η γυναίκα μου πάρει κιλά θα τη χώριζα. Το άφησε αδιευκρίνιστο. Διευκρίνισα ότι αν η γυναίκα είναι άρρωστη και πάρει κιλά, αν είναι έγκυος και πάρει κιλά… Μέχρι 12 κιλά είναι το φυσιολογικό, αν πάρει 40 λίγο ξεφεύγεις. Αυτά μετά δεν μαζεύονται. Είχα πει ότι δεν μου αρέσει ο άνθρωπος που ερωτεύομαι κομψό, ξαφνικά να γίνει κάτι άλλο. Μου αρέσει ο άνθρωπος να είναι αδύνατος, το θεωρώ υγεία”.

Ενώ και για την Δήμητρα Γαλάνη -την οποία υποδύθηκε την περασμένη Κυριακή- είπε πως θέλει να ζητήσει συγγνώμη, γιατί την ανέφερε ως παχύσαρκη, δεν αμφισβήτησε ποτέ την καλλιτεχνική της αξία, αλλά έμαθε τώρα από κοινούς γνωστούς ότι προσπαθεί να κάνει δίαιτα.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο “Πρωινό”, με την Φαίη Σκορδά και την Μαρία Ηλιάκη να αντιδρούν έντονα, ενώ και η Ντορέττα Παπαδημητρίου στα “Καλημερούδια” ήταν αντίθετη με αυτές τις απόψεις:

Read More

And More