Salvador Sobral: O νικητής της Εurovision στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση!

Ο νικητής της φετινής Eurovision συνεχίζει να δίνει “μάχη” για την ζωή του, καθώς πριν μερικές ώρες εισήχθη στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με το ισπανικό Hola! ο Πορτογάλος καλλιτέχνης έγινε δεκτός στο νοσοκομείο της Santa Cruz, που βρίσκεται κοντά στη Λισαβόνα. Όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης, ο Salvador είναι σε μηχανική υποστήριξη και διατρέχει πολύ λιγότερο κίνδυνο, όσο βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η κατάστασή του, όμως, παραμένει κρίσιμη και φαίνεται πως θα παραμείνει εκεί μέχρι να βρεθεί μόσχευμα. Λόγω του ιατρικού απορρήτου, το νοσοκομείο δεν μπορεί να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει αυτά που γράφονται, ενώ πηγές από το περιβάλλον του Salvador Sobral αναφέρουν: «Τα μηχανήματα τον βοηθούν στις ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού και, έτσι, η κατάστασή του είναι λιγότερο ριψοκίνδυνη».
Μάλιστα, πριν μερικές μέρες ο Πορτογάλος καλλιτέχνης ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες του, επιβεβαιώνοντας πως η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ εύθραυστη, με συνέπεια να αφήσει για λίγο τη μουσική. “Παραδίδω το σώμα μου στην επιστήμη”, είχε πει στην τελευταία του συναυλία, με δάκρυα στα μάτια.

Read More

And More