Σαν δυο σταγόνες νερό! Aπίστευτη ομοιότητα της πρώην και της νυν συντρόφου του Leonardo Di Caprio! [pics]

Από μοντέλο σε μοντέλο ο Leonardo Di Caprio. Ο Χολιγουντιανός σταρ μετά και την απόκτηση του Oscar για την ταινία “Επιστροφή” φαίνεται πως δεν σταματά να φλερτάρει με μοντέλα και να αλλάζει τη μια σύντροφο μετά την άλλη. Τα στάνταρντ όμως και οι προτιμήσεις του δεν αλλάζουν.

Ναι, ο Leonardo Di Caprio έχει αδυναμία στα νεαρά supermodel με ξανθά μαλλιά, τέλειες αναλογίες και ανοιχτόχρωμα μάτια… Λίγο πολύ η μια κοπέλα του μοιάζει με την άλλη, αλλά οι τελευταίες δυο επιλογές μας σόκαραν. Βλέπεις η πρώην του Nina Agdal, με την οποία ήρθε το καλοκαίρι στη Μύκονο, μοιάζει εκπληκτικά με την νυν αγαπημένη του Paige Watkins.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, το ζευγάρι είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί, αν και κυκλοφόρησαν φήμες πως ο Leo απάτησε την 24χρονη Nina με την σέξι Paige. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Sixe, η γνωριμία έγινε όταν η Nina βρισκόταν σε φωτογράφηση στο εξωτερικό και ο Leonardo βγήκε να διασκεδάσει με τους φίλους του Lukas Haas και Tobey Maguire. Η γνωριμία με την Paige εξελίχθηκε σε φλερτ, οι δυο τους βγήκαν πολλές φορές έξω από το μαγαζί που ήταν για τσιγάρο και εκεί ξεκίνησαν όλα…

Δες φωτογραφίες της πρώην Nina Agdal:


Και της νυν Paige Watkins:

red wine

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης PAIGE WATKINS (@paige_watkins) στις

feels when the toes touch the water @lulifamaswimwear @franceduque

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης PAIGE WATKINS (@paige_watkins) στις


Read More

And More