Sani-50%, Χαρτί Υγείας Smart Discount 12 Ρολά 1,89€, Υγρά Πιάτων Fairy 780ml/900ml -30% και πολλές ακόμη super Προσφορές με Δωρεάν Μεταφορικά!

Το εύχρηστο περιβάλλον του θα σε βοηθήσει να περιηγηθείς και να βρεις γρήγορα αυτό που ψάχνεις, φέρνοντας τους διαδρόμους του super market στον υπολογιστή σου. Με περισσότερα προϊόντα από κάθε άλλο online super market, μοναδικό πάγκο αλλαντικών και τυριών και online κρεοπωλείο, παίρνεις αυτό που θέλεις, στην ποσότητα που θέλεις, σαν να ήσουν εκεί.

Δείτε όλες τις προσφορές του www.caremarket.gr

1) Τηλεοπτικές Προσφορές

Επιθέματα Sani Lady, Εσώρουχα Ενηλίκων Sani Pants και Μονές Συσκευασίες Ανοιχτής Πάνας Sani -50%

(Εξαιρείται η Οικονομική Συσκευασία Sani Pants Νο4 2x10 Τμχ., τα Σερβιετίνια Sensitive Normal και Super 10 Τμχ. και τα Είδη Φυλλαδίων)

Σερβιέτες EveryDay -50%

(Εξαιρούνται οι Σερβιέτες EveryDay Mega Packs, οι Μονές Συσκευασίες Σερβιετάκια EveryDay και τα Είδη Φυλλαδίων)

Fairy Caps -50%

(Εξαιρούνται τα Είδη Φυλλαδίων)

Syoss -40%

(Εξαιρούνται τα Είδη Φυλλαδίων)

Υγρά Πιάτων Fairy 780ml/900ml -30%

(Εξαιρούνται τα Είδη Φυλλαδίων)

Χαρτί Υγείας Smart Discount 12 Ρολά 828γρ. μόνο 1,89 Ευρώ

Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Ρούχων Essex σε Σκόνη ή Υγρό 50 Δόσεις μόνο 4,20 Ευρώ

Φέτα Δοχείο Όλυμπος μόνο 5,99 Ευρώ/Κιλό

Χοιρινή Μπριζόλα, Λαιμός ή Πανσέτα με Κόκκαλο μόνο 3,29 Ευρώ/Κιλό

2) Προσφορές Αποκλειστικά από την Caremarket

ΠΡΟΪΟΝΤΑ BARILLA -30% (Αποκλειστικά από την Caremarket)

ΜΗΧΑΝΗ DOLCE GUSTO PICCOLO ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 10 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ(Αποκλειστικά από την Caremarket)

ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΦΕ NESCAFE CLASSIC 300ΓΡ ΔΩΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΘΕΡΜΟΣ(Αποκλειστικά από την Caremarket)

3) ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CAREMARKET (DIXAN GEL -50%, Mr. PROPER -40%, ΦΛΩΡΑ ΣΚΟΡΟΚΤΟΝΑ -30% και πολλές ακόμη) (Δείτε Εδώ)

Στο caremarket.gr αγοράζεις όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες, παραλαμβάνεις κάθε μέρα στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου αλλού επιθυμείς (εκτός Κυριακής γιατί ξεκουραζόμαστε!). Τρίτη έως και Παρασκευή παραλαμβάνεις αυθημερόν την παραγγελία σου αν παραγγείλεις μέχρι τις 11:00π.μ.

Με επίκεντρο την τεχνολογία και την τεχνογνωσία, ο βασικός μας στόχος είναι να φροντίσουμε τον καταναλωτή – από εκεί εμπνευστήκαμε και το όνομά μας- και θα το κάνουμε είτε οδηγώντας μέσα στο χιόνι για να παραδώσουμε τις παραγγελίες των Χριστουγέννων, ή κάνοντας καθημερινά βελτιώσεις για ακόμα πιο εύχρηστο περιβάλλον. Θέλουμε να careδίζεις σε χρόνο, και εννοείται να careδίζεις και σε χρήματα παρέχοντας ελκυστικές τιμές και καθημερινές προσφορές.

Προσπαθούμε και θα συνεχίζουμε καθημερινά να ψάχνουμε και να βρίσκουμε καινούργιους τρόπους να σε διευκολύνουμε, κάνοντας τις αγορές του super market βολικές, οικονομικές & ευχάριστες!

www.caremarket.gr: Η νέα συνήθεια στα ψώνια του super market! Κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, το μεγαλύτερο online super market στον υπολογιστή σου!

Read More

And More