Σάρα Εσκενάζυ: Η ζωή της κόρης του Αλμπέρτο Εσκενάζυ και το διαφορετικό της πρόσωπο εκτός survivor! [pics]

Είναι από τα πιο χαρούμενα, χαμογελαστά και γεμάτα σεμνότητα πρόσωπα του Survivor! H Σάρα Εσκενάζυ κόρη του γνωστού ηθοποιού Αλμπέρτο Εσκενάζυ, πολέμησε με τόλμη δύναμη και αισιοδοξία και αποχώρησε χθες βράδυ από το ριάλιτυ του ΣΚΑΪ ως μια αληθινή survivor!

Την έχουμε συνηθίσει άβαφτη με τα φυσικά ξανθά μαλλιά της να πέφτουν στο πρόσωπό της και με μαγιό! Η Σάρα όμως μακιγιαρισμένη είναι μια πανέμορφη εντυπωσιακή γυναίκα! Είναι αθλήτρια και όταν είπε στον μπαμπά της ότι θέλει να γίνει ηθοποιός εκείνος την παρότρυνε να το κάνει!

Η Σάρα είναι κόρη του Αλμπέρτο από το γάμο του με την Μαίρη και έχει έναν αδελφό, τον Λέοντα, ο οποίος ασχολείται με τον ήχο και τον φωτισμό. Ο Αλμπέρτο Εσκενάζη περιέγραψε στο περιοδικό PEOPLE τα αισθήματά του όταν συνάντησε για πρώτη φορά την μετέπειτα σύζυγό του Μαίρη και μητέρα της Σάρας: “Ήταν μια κουκλίτσα. Την είδα για πρώτη φορά στο κυλικείο του φροντιστηρίου. Από τότε πέρασαν τριάντα επτά χρόνια. Είμαστε πολύ καλά και θα τελειώσουμε έτσι, είναι δεδομένο. Στο γάμο μας δεν είχαμε ποτέ έντονους τσακωμούς. Ήταν ένας αμοιβαίος έρωτας, αποκτήσαμε δύο παιδιά, τον Λέοντα και τη Σάρα, και είμαστε μαζί κι αγαπημένοι”

Ο ηθοποιός που όλους αυτούς του μήνες που η κόρη του είναι στον Άγιο Δομίνικο, έχει κρατήσει μια πολύ διακριτική στάση μίλησε στην ίδια συνέντευξη, και για την κόρη του Σάρα: “Η κόρη μου εργάζεται ήσυχα και αθόρυβα στο θέατρο. Το πρώτο πράγμα που ήθελα να περάσω στα παιδιά μου ήταν το ήθος, κάτι που πιστεύω πως έχουν στο 100%. Μολονότι εργαζόμουν πολλές ώρες, όλο μου τον ελεύθερο χρόνο τον αφιέρωνα στα παιδιά. Ήμασταν από τις οικογένειες που κάναμε μαζί διακοπές, αλλά όχι από εκείνες που θα τρώγαμε όλοι μαζί στο τραπέζι. Ήμασταν λίγο αναρχικοί μέσα στο σπίτι. Ποτέ δεν επέβαλα μια οικογενειακή τάξη, υπό αυτή την έννοια. Για τα παιδιά μου, όμως, είμαι περήφανος και τα αγαπάω εξίσου. Δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ προβλήματα. Τόσο ο Λέων όσο και η Σάρα είναι δύο ιδιαίτερα ήσυχα παιδιά. Η Σάρα ήταν αθλήτρια και, όταν μου είπε πως θέλει να γίνει ηθοποιός, την παρότρυνα. Της είπα χαρακτηριστικά “Αυτό που θέλεις να ακολουθήσεις είναι ο δρόμος της γνώσης”. Η ιδεολογική γραμμή της τέχνης μου είναι πρώτα το γίγνεσθαι και μετά το φαίνεσθαι”

H Σάρα που έκανε μια μικρή εμφάνιση στη σειρά του Αnt1 είναι ένα ευγενικό παιδί χαμηλών τόνων αλλά με μεγάλη αγάπη για το θέατρο και επιμονή για την επιτυχία. Λατρεύει το χορό και την τοξοβολία, ενώ σύμφωνα με το pamepreveza, κατάγεται από την Πρέβεζα από την πλευρά της μητέρας της.

Δες φωτογραφίες

Read More

And More