Σάρα Εσκενάζυ: Ποζάρει με τον αδελφό και τον πατέρα της Αλμπέρτο Εσκενάζυ!

Ήταν ίσως η πιο γλυκιά και ευγενική φυσιογνωμία που πέρασε από το Survivor. Ο λόγος για την “γλυκιά” και “τέλεια” Σάρα Εσκενάζυ που αγαπήσαμε μέσα από το παιχνίδι επιβίωσης. Το κορίτσι του γνωστού ηθοποιού Αλμπέρτο Εσκενάζυ μάλιστα, μίλησε στο Down Town Κύπρου και φωτογραφήθηκε με τον διάσημο μπαμπά και τον αδελφό της.

Στην οικογενειακή συνέντευξη που έδωσαν, ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κόρη του, λέγοντας ότι απο μικρό παιδί ήταν «μέσα στο νάζι, το μπρίο, το κέφι και την τσαχπινιά. Από την άλλη, σκληραγωγήθηκε πολύ. Έκανε 100άρι στον στίβο και ο αθλητισμός της έδωσε πειθαρχία».

Ο αδερφός της, Λέων Εσκενάζυ, δήλωσε: «Τη Σάρα την είδα στο “Survivor”, έτσι όπως περίμενα να τη δω. Όπως την ήξερα. Αυτό εξέλαβα από εκείνη. Είδα το χαμόγελο, την αισιοδοξία, το πείσμα και τον δυναμισμό της στα αθλήματα. Για μένα η Σάρα ήταν και είναι η μικρή μου αδερφή. Εκείνη που μικρά παίζαμε μαζί, κάναμε παρέα και είμαστε και φίλοι. Τα λέμε όλα μεταξύ μας. Άνετα και ανοιχτά. Ποτέ δεν έχουμε τσακωθεί σοβαρά. Ως παιδιά, μόνο για βλακείες, αλλά κι εκεί σπάνια πολύ. Πάντα λειτουργούσα και θα συνεχίσω να λειτουργώ προστατευτικά απέναντί της!».

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More