Sarah Jessica Parker: Ινκόγκνιτο στην Ελλάδα!

Φαίνεται πως κανείς δεν πήρε χαμπάρι πως η Sarah Jessica Parker ήρθε στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η πρωταγωνίστρια του Sex and the city πέρασε μέρος των διακοπών της στην Αντίπαρο, ένα νησί το οποίο το προτιμούν αρκετοί χολιγουντιανοί σταρ. Η πασίγνωστη ηθοποιός έμεινε σε μία πολυτελή ιδιωτική βίλα και σπάνια έβγαινε έξω, αφού προτιμούσε να απολαμβάνει την ομορφιά του νησιού και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου από την βεράντα της.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Sarha Jessica Parker εθεάθη, μία μέρα πριν την αναχώρησή της, με παρεό, μοδάτες εσπαντρίγιες, άσπρο καπέλο παναμά και σακίδιο ώμου και έκανε την βόλτα της προς το κάστρο. Φυσικά, όσο και να ήθελε να κρυφτεί, παραθεριστές και μόνιμοι κάτοικοι του νησιού την αναγνώρισαν.
Η Sarah Jessica Parker έχει δηλώσει αρκετές φορές, σε συνεντεύξεις της, το πόσο αγαπάει την Ελλάδα, ότι είναι η αγαπημένη της χώρα αλλά και πως θα ήθελε ένα σπίτι σε κάποιο ελληνικό νησί. Η ηθοποιός είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: “Όλοι θα έπρεπε να έχουν ένα σπίτι στην Ελλάδα”!

Read More

And More