Σάσα Σταμάτη – Παύλος Βαρδινογιάννης: Διασκέδασαν μαζί στην πρεμιέρα του Ρέμου! [pics]

Κομψή και λαμπερή πόζαρε στους φωτογράφους η Σάσα Σταμάτη που βρέθηκε χθες στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου στο Αθηνών Αρένα! Η Σάσα όμως δεν ήταν μόνη της. Συνοδευόταν από τον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη, ο οποίος ήρθε ξανά στην Αθήνα προκειμένου να περάσει όσο περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, που απέκτησε από τον γάμο του, με την ηθοποιό Τζίνα Αλιμόνου.

O γνωστός επιχειρηματίας και η δημοσιογράφος έχουν μια στενή φιλική σχέση. Πάντα ο Παύλος όταν έρχεται στην Ελλάδα μετά τα παιδιά του που λατρεύει και του λείπουν υπερβολικά όσο βρίσκεται στην Αμερική -όπου ζει μόνιμα και εργάζεται- ο επόμενος άνθρωπος που θέλει να συναντήσει είναι η Σάσα. Οι δυο τους είναι πλέον αχώριστοι και προχθες διασκέδασαν μαζί μέχρι το πρωί με τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου που είναι η μεγάλη αδυναμία του Παύλου. Τόσο η Σάσα όσο και ο Παύλος κρατούν χαμηλούς τόνους σχετικά με την σχέση τους και ο χρόνος θα δείξει αν θα παραμείνει στα φιλικά επίπεδα ή θα εξελιχθεί σε κάτι άλλο.

Η Σάσα έκανε χθες άλλη μια πετυχημένη στυλιστικά εμφάνιση με τη βοήθεια της στυλίστριας Ειρήνης Βάσσου φορώντας ριγέ πουκάμισο μαύρη μίνι φούστα και καλσόν που συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Για τα μαλλιά της ο Χρήστος Μιχαηλίδης επέλεξε ένα χαλαρό ponytail

Read More

And More