Σάσα Σταμάτη στην Tatiana Live: Αποκάλυψε για ποιο σχόλιο της σε celebrity, έχει μετανιώσει!

Για όλους και για όλα μίλησε η Σάσα Σταμάτη στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Tatiana Live. Η γνωστή δημοσιογράφος κάθισε στον λευκό καναπέ της Τατιάνας και μίλησε για τα παιδικά χρόνια, το κατηχητικό, ο διορισμός στο δημόσιο και η συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά

“Ό,τι συμβαίνει γίνεται για κάποιο λόγο. Υπήρξαν ένα δυο πράγματα που με ταρακούνησαν. Και έγιναν τελικά για καλό… Χρειάζεται να ταρακουνηθείς. Εγώ θέλω και τα “χαστούκια” μου. Αυτό είναι μάθημα που σε κάνει να εξελιχθείς”, αποκάλυψε η Σάσα για τη χρονιά που πέρασε και μίλησε για το σχόλιο που έκανε σε Ελληνίδα celebrity και το μετάνιωσε.

“Έχω μετανιώσει ένα σχόλιο που έκανα για τα κιλά στην Ευγενία Μανωλίδου, που ήταν έγκυος. Στενοχωρήθηκα πολύ και ζήτησε και δημόσια συγνώμη. Με είχε πειράξει αυτό που έγινε και έχασα τον ύπνο μου. Το μετάνιωσα και από την άλλη πλευρά δεν υπήρξε αντίδραση και ένιωσα πιο άσχημα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εκτός από την εκπομπή και το σταθμό -αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό έχει και ραντεβού με τον Τζώνη Καλημέρη για την εκπομπή- μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά; “Φυσικά και θα το ήθελα. Θέλω πάρα πολύ και όταν έρθει η στιγμή θα το κάνω”, είπε και δήλωσε πως οι φίλοι της Φαίη και Γιώργος έχουν προσπαθήσει μάταια να της κάνουν προξενιό. “Η Φαίη και ο Γιώργος δεν κάνουν για προξενιό. Είναι πολύ ταλαντούχοι, αλλά για προξενιά και τέτοια δεν κάνουν… Και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό”.

Δες το Video από την εκπομπή Tatiana Live:

Read More

And More