Σάββας Πούμπουρας: Οι νέες φωτογραφίες από το γάμο του και η εξομολόγηση για την σύζυγό του!

Στην Κύπρο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις αρχές του Ιούλη (8 του μήνα) ο Σάββας Πούμπουρας και η αγαπημένη του Αρετή Θεοχαρίδη και τώρα βρίσκονται ήδη στο μήνα του μέλιτος. Ωστόσο, ο γνωστός παρουσιαστής μιλά στο People για την απόφασί του να παντρευτεί και δίνει στο φως της δημοσιότητας νέες φωτογραφίες από το γάμο του.

Οι δυο τους είχαν φιλική σχέση ήδη από το 2003, ενώ έγιναν ζευγάρι το 2011. Το ζευγάρι είναι μαζί στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα, όπως το φθινόπωρο του 2016, που έκαψαν το beach bar του παρουσιαστή στην Άνδρο.

“Είναι αυτονόητο ο άνθρωπός σου να είναι εκεί σε τέτοιες καταστάσεις. Βέβαια, επειδή έχω δουλέψει με τον εαυτό μου, όταν το έμαθα και πέρασα το πρώτο σοκ, αμέσως είπα μέσα μου “προχωράμε παρακάτω και δεν θα τα βάψουμε μαύρα”. Δόξα τω Θεώ, με την Αρετή δεν έχουμε περάσει ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις. Από την άλλη, ο άνθρωπος που επιλέγεις να έχεις δίπλα σου και μετέπειτα να παντρευτείς θεωρείς εκ των προτέρων αυτονόητο πως θα είναι το στήριγμά σου”

Ο γάμος, άραγε, ήταν κάτι που είχε στο μυαλό του;

“Ποτέ μου δεν σκεφτόμουν να παντρευτώ, αλλά ούτε ήμουν και ο αμετανόητος εργένης, από την άποψη ότι εδώ και έξι χρόνια είχα μια σχέση» συμπληρώνει. Μολονότι ο γάμος δεν ήταν ποτέ στο μυαλό του, ένα γύρισμα για τον τηλεοπτικό σταθμό ΡΙΚ, στην Πέγεια της Πάφου, τον ενέπνευσε για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του. «Όλα έγιναν αυθόρμητα και φυσιολογικά. Πριν από ενάμιση μήνα περίπου, έκανα ένα γύρισμα για την εκπομπή μου στο ΡΙΚ και πέρασα από την Πέγεια, το χωριό που κατάγονται οι προπαππούδες μου. Στην παραλία, το ναυάγιο του πλοίου “EDRO III” που έχει προσαράξει στη θάλασσα, σε συνδυασμό με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Μαγεύτηκα. Λίγο πιο δίπλα είχε ένα κιόσκι και ρώτησα το δήμαρχο με τον οποίο ήμασταν μαζί σε τι ακριβώς χρησιμεύει. Εκείνος μου είπε πως τελούν πολιτικούς γάμους. Μάλιστα, μεταξύ αστείου και σοβαρού, μου πρότεινε να παντρευτώ εκεί και συμφώνησα αμέσως. Η συγκεκριμένη εικόνα που σου περιέγραψα ήταν η έμπνευσή μου για την πρόταση γάμου. Μόλις γύρισα στην Αθήνα, έδειξα στην Αρετή μια φωτογραφία από την παραλία της Πέγειας με το ναυάγιο και είπα “Θες να πάμε να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο εκεί;”. Η απάντησή της ήταν άμεση. “Αμέ, πάμε! Πότε να το κανονίσουμε;”. Έτσι, λοιπόν, μίλησα με το δήμαρχο και μου είπε πως η 8η Ιουλίου ήταν ελεύθερη ημερομηνία. Όλα κανονίστηκαν λίγες μέρες πριν” αποκαλύπτει στο People.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More