Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον Κώστα Μήτση

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης είπαν το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία και εκδότη Κώστα Μήτση, συγγενείς φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, το πρωί της Τρίτης. Ο Κώστας Μήτσης έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής και σκόρπισε τη θλίψη.

Ήταν από τους μεγαλύτερους ξενοδόχους της χώρας και πρώην ιδιοκτήτης του “Αδέσμευτου Τύπου” και της “Βραδυνής”. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στην Μητρόπολη Αθηνών και η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο του χωριού του, όπως ήταν η επιθυμία του.

Ο Κώστας Μήτσης γεννήθηκε στο Κρυονέρι Πωγωνίου στα Ιωάννινα και σε ηλικία δέκα ετών, στην περίοδο του εμφυλίου, πήγε στην Αθήνα. Στην αρχή εργάστηκε ως πωλητής ενδυμάτων στη συνέχεια έφτιαξε πλεκτήριο στο Γαλάτσι και με αυτό σαν βάση μπήκε στον ξενοδοχειακό χώρο στον οποίο μεγαλούργησε με 25 περίπου τεράστιες μονάδες σε όλη τη χώρα. Παράλληλα ασχολήθηκε με τον τύπο, έχοντας στην ιδιοκτησία του τον “Αδέσμευτο Τύπο” και την “Βραδυνή”.

Όλοι θα τον θυμούνται ως ένα σπουδαίο επιχειρηματία και άνθρωπο… στη νεκρώσιμο ακολουθία του βρέθηκαν πολλά πρόσωπα από τον πολιτικό, αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο. Ενώ, τραγικές φιγούρες ήταν τα μέλη της οικογένειάς του που τον έχασε τόσο ξαφνικά.

Φωτογραφίες:

Γιώργος Καρατζαφέρης

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Άννα Παναγιωταρέα, Λιάνα Κανέλη

Μιμή Ντενίση

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Νίκος Τσάκος

Άδωνις Γεωργιάδης, Γιάννης Λοβέρδος

Στέλιος Διονυσίου

Γιώργος Κατσαρός

Νάντια Θεοχαράκη

Άννα Μαμιδάκη

Βασίλης Θεοχαράκης

Σοφία Βούλτεψη

Μάκης Βορίδης

Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Αντώνης Λουδάρος, Ζωή Μπελούκα


Read More

And More