Σεχραζάτ: Ζωή σαν παραμύθι!

Η Μπεργκουζάρ Κορέλ (Σεχραζάτ), γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1982 στην Κωνσταντινούπολη. Γονείς της είναι οι διάσημοι ηθοποιοί Tanju Korel και Hulya Darcan. Είναι η μικρότερη κόρη της οικογένειας της και έχει μια μεγαλύτερη αδελφή.
Τα παιδικά χρόνια ήταν ιδιαίτερα δύσκολα για την μικρή Μπεργκιουζάρ, αφού αν και ζούσε σε μια αγαπημένη οικογένεια, είχε να αντιμετωπίσει την σκληρή πειθαρχία που επέβαλε σε εκείνη και την αδελφή της ο πατέρας της. “Ο πατέρας μου δεν μας επέτρεπε να παραβούμε με τίποτε ορισμένους νόμους. Για παράδειγμα έπρεπε να καθίσουμε στο τραπέζι όλοι μαζί, όποιος απουσίαζε ή αργούσε γνώριζε πως θα τιμωρηθεί”, είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Σαν παιδί, ήταν αγοροκόριτσο και δεν πρόσεχε καθόλου την εμφάνισή της. Κι αν τα περισσότερα παιδιά συνηθίζουν να έχουν για κατοικίδιο ένα σκύλο ή μια γάτα, ακόμα και ένα λαγό, εκείνη είχε επιλέξει έναν σκατζόχοιρο!

Από μικρή είχε μέσα της το “μικρόβιο” της υποκριτικής.Το ντεμπούτο της στην τηλεόραση έγινε δίπλα στους γονείς της στη σειρά «Vain Hopes».

Αποφοίτησε από το κολέγιο Mimar Sinan και συγκεκριμένα από το Τμήμα Θεάτρου. Έπαιζε επαγγελματικά βόλεΐ, ενώ είχε συμμετοχές σε πολλά θεατρικά έργα και ταινίες μικρού μήκους.

H Μπεργκιουζάρ γίνεται τριών ετών

Σε νεαρή ηλικία και αφού είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της στο τμήμα θεάτρου, πήγε στη Αμερική. Αυτός ήταν και ένας καλός λόγος να ξεφύγει λίγο από το αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον.

Η Αμερική τις προσέφερε την ελευθερία που ονειρευόταν, ωστόσο κόπιασε πολύ. Δούλεψε ως σερβιτόρα και μπάργουμαν προσπαθώντας να εξασφαλίσει ένα εισόδημα και την οικονομική της ανεξαρτησία. Δασκάλα της στην Αμερική ήταν η Σούζαν Μπάτσον που προωθούσε τον Τομ Χανκς και τη Νικόλ Κίντμαν.

Όταν επέστρεψε στην Τουρκία, συμμετείχε σε πολλές διαφημίσεις και εξώφυλλα περιοδικών. Ο πατέρας της αν και χάρηκε που η κόρη του θα ακολουθούσε τα επαγγελματικά του βήματα, ωστόσο δεν την βοήθησε καθόλου. Δεν ήθελε να πατήσει πάνω στην δική του επιτυχία. Ήθελε να διακριθεί μόνη της, στηριζόμενη στις δικές της δυνάμεις.

Από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, ήταν όταν έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα, το 2005

Ένας από τους έρωτες που την σημάδεψαν ήταν η σχέση της με τον διάσημο χορευτή μπαλέτου και ηθοποιό Ταν Σανγκτούρκ. Η σχέση τους απασχολούσε συχνά τα τουρκικά μίντια και διήρκησε πολλά χρόνια. Εκείνος, δεν την άφηνε στιγμή από τα μάτια του. Η σχέση έληξε όταν η Μπεργκιουζάρ συνάντησε έπειτα από καιρό τον Ταλίτ Εργκένς (Ονούρ).

Η σχέση τους πέρασε από πολλά στάδια, μέχρι τελικά να έρθει ο έρωτας. Ο Ταλίτ και Μπεργκιουζάρ γνωρίζονταν πολλά χρόνια, όμως η σχέση άργησε να έρθει. Το 2006 ξεκίνησαν τη συνεργασία τους στη σειρά “Χίλιες και Μια Νύχτες”. Ερωτεύτηκαν και από τότε είναι αχώριστοι.

Αν και αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες στην αρχή, αφού και οι δύο βρίσκονταν σε άλλη σχέση, κατάφεραν να ενώσουν τις ζωές τους και να παντρευτούν.

Σήμερα, ζουν μαζί ευτυχισμένοι με τον μικρό Αλί, τον καρπό του έρωτά τους και ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν ξανά μαζί σε σειρά.

Read More

And More