Shannen Doherty: Συνεχίζει τη δύσκολη μάχη με τον καρκίνο! [pic]

Το δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η Shannen Doherty και προσπαθεί να μην χάνει το κουράγιο της. Η διάσημη πρωταγωνίστρια από τις “Μάγισσες” και το “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” εδώ και καιρό δίνει μάχη με τον καρκίνο και κάνει ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία.

“Η ακτινοβολία με τρομάζει”, είχε γράψει στο Instagram πριν λίγες μέρες και συγκλόνισε με τις φωτογραφίες της μέσα από το νοσοκομείο. Τώρα όμως φαίνεται να έχει αρχίσει να προσαρμόζεται σιγά σιγά στην νέα πραγματικότητα. “Μια ακόμη μέρα ακτινοβολίας. Συνάντησα την Anna και τον Vince, δυο άτομα από την ομάδα θεραπείας μου. Οι δυο τους έκαναν προσπάθεια να μου μιλήσουν και να μου εξηγήσουν τη διαδικασία της θεραπείας που ακολουθούμε και έτσι δεν νιώθω πια τόσο, εκτός ελέγχου”, έγραψε στο προφίλ της και πρόσθεσε: “Μην ντρέπεστε να ρωτάτε και να ζητάτε ό,τι χρειάζεστε. Σίγουρα όλο αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά αυτοί οι άνθρωποι είναι δίπλα μας για να μας βοηθούν”.

Η αλήθεια είναι πως η Shannen Doherty με θάρρος και ειλικρίνεια μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της, μέσω του instagram. Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που ζει από το 2015.


Στην παρουσιάστρια Chelsea Handler, η 45χρονη μίλησε για τον αγώνα με τις χημειοθεραπείες και πώς νιώθει η ίδια για την κατάσταση που βιώνει. «Είναι ενδιαφέρον πως ο καρκίνος μπορεί να σε ρίξει, αλλά και να σε κάνει να γνωρίσεις τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Δεν αναγνωρίζω πόσο δυνατός είναι ο εαυτός μου μετά τη μάχη που συνεχίζω να δίνω», είπε η ηθοποιός.


Read More

And More