Shaya: Σκόρπισε χαμόγελα χαράς στα παιδιά που έχουν ανάγκη, λίγο πριν φύγει για Δανία! [pics]

Λίγο πριν φύγει για τη Δανία μαζί με τον αγαπημένο της Θοδωρή Παπαντώνη και τον γιο τους Jason, με αφορμή το μιούζικαλ στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει, η Shaya βρέθηκε στα νότια προάστια και συγκίνησε με την επίσκεψή της στο Ίδρυμα Κόκκορη. Η γνωστή τραγουδίστρια ενόψει των Χριστουγέννων βρέθηκε κοντά σε άτομα με σύνδρομο Down και μας έδειξε το πιο τρυφερό της πρόσωπο.

Η Shaya, που πριν λίγους μήνες έγινε μανούλα βρέθηκε στα νότια προάστια και στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή με σύνδρομο Down και φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τους θαυμαστές της. Εκεί, αφού γνωρίστηκαν και στόλισαν μαζί τους χώρους του ιδρύματος, η Shaya μοίρασε το νέο της άλμπουμ, υπογεγραμμένο από την ίδια και μίλησε για λίγο με τα άτομα που φιλοξενούνται στο συγκεκριμένο χώρο.

Το Ίδρυμα Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή με σύνδρομο Down της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Μαρία Κόκκορη», ιδρύθηκε ως ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, με τη μέριμνα του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Χριστοδούλου.

Σήμερα, οι τέσσερις Σ.Υ.Δ. λειτουργούν υπό την εποπτεία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β΄, Προέδρου του Δ.Σ., και τη μέριμνα του Ιδρύματος “Μαρία Κόκκορη” ως στέγες μακράς διαμονής – υποστηριζόμενης διαβίωσης (κλειστή μονάδα) 24ωρης φιλοξενίας, στις οποίες εισάγονται επαρκώς λειτουργικά άτομα. Οι Σ.Υ.Δ. «Μ. Κόκκορη» δύνανται να φιλοξενήσουν και άτομα μεγάλης ηλικίας, κατόπιν σχετικής αξιολόγησης της διεπιστημονικής ομάδας. Για το Κέντρο Ημέρας και τις ψυχοπαιδαγωγικές ομάδες γίνονται δεκτά αυτοεξυπηρετούμενα άτομα 12 έως 30 ετών, αντίστοιχα κατόπιν αξιολόγησης της διεπιστημονικής ομάδας του χώρου.

Read More

And More