Σήλια Κριθαριώτη: Αυτές είναι οι δυο κούκλες κόρες της! [pics]

Τα κορίτσια της είναι η αδυναμία της. Η διεθνούς πια φήμης σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη που εμπιστεύονται μεγάλα ονόματα της showbiz, εκτός από επιτυχημένη επιχειρηματίας είναι και ευτυχισμένη μανούλα. Οι κόρες της Ειρήνη και Ελισάβετ είναι η προτεραιότητά της και σιγά σιγά, τώρα που μεγάλωσαν την συνοδεύουν και στα επίσημα καλέσματα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Σήλια, χωρίς τον εφοπλιστή σύζυγό της Νίκο Τσάκου, αλλά μαζί με τις δυο κόρες της στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στην έξοδό τους στη Λυρική Σκηνή. Μαμά και κόρες μάλιστα πόζαραν χαμογελαστές στο φωτογραφικό φακό, με την Σήλια να δηλώνει περήφανη μητέρα.

Μην ξεχνάς ότι τα δυο κορίτσια είχαν μονοπωλήσει και πριν ένα χρόνο το ενδιαφέρον, όταν συνάντησαν την βασίλισσα Ελισάβετ (με την οποία η οικογένεια της Σήλιας Κριθαριώτη έχει φιλικές σχέσεις) και της πρόσφεραν λουλούδια για τα 90α γενέθλιά της. (δες φωτογραφίες)

Η μικρές Ελισάβετ και Ειρήνη όσο περνούν τα χρόνια γίνονται όλο και πιο όμορφες και μοιάζουν πολύ στην διάσημη μαμά τους.

Read More

And More