Sinead O’Connor: Το νέο βίντεο απόγνωσης που προκαλεί ανησυχίες

Η Sinead O’Connor την περασμένη εβδομάδα είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο, στο οποίο έδειχνε την ίδια σε άθλια κατάσταση, να κλαίει και να παραδέχεται ότι σκέφτεται την αυτοκτονία. Η γνωστή τραγουδίστρια μετά την μεγάλη διάσταση που πήρε η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, εξαιτίας αυτού του βίντεο, νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο.

Λίγες ώρες, όμως, μετά από το εξιτήριό της η Sinead O’Connor δημοσίευσε δύο νέα βίντεο στο Facebook, τα οποία ανέδειξαν κι άλλο τα ψυχικά της προβλήματα.

Ενώ στο πρώτο βίντεο η τραγουδίστρια εμφανίζεται κεφάτη και ανανεωμένη, μόλις οχτώ ώρες αργότερα, στο δεύτερο στιγμιότυπο, η Sinead εμφανίζεται καταρρακωμένη. Η Sinead O’ Connor, άκρως βουρκωμένη, αποκαλεί τον εαυτό της «παλαβή σκρόφα», ενώ δηλώνει «ότι είναι απαίσιο να είναι κανείς τόσο τρελός, είναι πραγματικά κάτι πολύ επώδυνο”.
«Πρέπει να ξαναπάω στο νοσοκομείο, είναι πραγματικός εφιάλτης. Είναι ανυπόφορο, γαμ…να ανυπόφορο να ζω χωρίς τα παιδιά μου, τους αγαπημένους μου».
Δες το βίντεο:

Η Sinead O’Connor είχε αποκαλύψει τα σοβαρά πρόβλημα που αντιμετωπίζει το 2007 λέγοντας στην Oprah Winfrey ότι πριν τη διάγνωση είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει, λέγοντας τότε ότι τα φάρμακα την είχαν βοηθήσει. Από τότε συνεχίζει να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα καθώς συχνά-πυκνά εκφράζονται φόβοι ότι έχει βάλει τέλος στην ζωή της.

Read More

And More