Σίσσυ Φειδά: Μπήκε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει πάρει 6 κιλά! Video

Πριν λίγες μέρες ταξίδεψε στο Ντουμπάι με τον σύζυγό της Γιώργο Ανδρίτσο και το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε σε μεγάλο κοσμικό event στην Αθήνα. Η Σίσσυ Φειδά μπορεί να έχει μπει πια στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, συνεχίζει όμως κανονικά το πρόγραμμά της, αν και τώρα πια χρειάζεται λίγη παραπάνω ξεκούραση, λόγω του μωρού.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την “τσάκωσε’ στην επίδειξη μόδας που έκανε το αγαπημένο της σχεδιαστικό δίδυμο, οι MiRo και φορώντας μια κόκκινη δημιουργία τους, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Βλέπεις, το τελευταίο διάστημα οι επίσημες εμφανίσεις της είναι μετρημένες στα δάχτυλα, λόγω της εγκυμοσύνης.

Μιλώντας μάλιστα στο Πρωινό Ant1, η Σίσσυ δήλωσε για αυτήν την περίοδο εγκυμοσύνης που διανύει: “Έκλεισα τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης και έχω πάρει 6 κιλά. Είναι λίγο δύσκολη η μετακίνηση τώρα, αλλά είμαι πανευτυχής”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δες το video από το Πρωινό Ant1:

Η Σίσσυ παντρεύτηκε με τον καλό της Γιώργο Ανδρίτσο τον Οκτώβριο του 2014 σε μια τελετή όπως ακριβώς την ονειρευόταν στη Μύκονο και τώρα το ζευγάρι περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του πρώτου του παιδιού!

Read More

And More