Σίσσυ Φειδά: Ο σύζυγός της μιλάει για πρώτη φορά: “Κατηγορούμαι που προστάτεψα την γυναίκα μου που ήταν έγκυος στον 9ο μήνα”

Με ανακοίνωσή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αλλά και στο the paper, ο σύζυγος της Σίσσυς Φειδά Γιώργος Ανδρίτσος, μιλάει για πρώτη φορά για το περιστατικό με τον διακστικό επιμελητή αλλά και όλα όσα είδαν το φως της δημοσιόητας το Σαββατοκύριακο που πέρασε. (Διάβασε όσα έγιναν εδώ)

Διάβασε ολόκληρη την ανακοίνωση του Γιώργου Ανδρίτσου

“Μέτα τα όσα έγιναν τις τελευταίες δύο ημέρες και την στοχοποίηση που δέχτηκα τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου, έχω την υποχρέωση, αλλά και το ιερό καθήκον να τοποθετηθώ για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.

Όλα αυτά που γράφονται, λέγονται και αναπαράγονται από ανθρώπους που ζουν από το κουτσομπολιό, αφορούν ένα περιστατικό κατά το οποίο απώθησα έναν άνθρωπο, μαζί με την συνοδεία του, όταν επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι που μένουμε. Έναν άνθρωπο που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μου εστάλησαν έχει θέματα με την ελληνική δικαιοσύνη καθώς κάποιοι τον κατηγορούν για εκβιασμό. Κάτι που αν ισχύει και ευσταθεί αποτελεί και δηλωτικό στοιχείο της αξιοπιστίας του.
Κατηγορούμαι που προστάτεψα την γυναίκα μου που ήταν έγκυος στον 9ο μήνα και γένναγε σε λίγες ημέρες.
Με κατηγορούν λοιπόν αυτές τις ημέρες άνθρωποι αμφιβόλου ηθικής, άνθρωποι με βαριές κατηγορίες στις πλάτες τους και πήραν θέση άνθρωποι όπως ο πρώην συνέταιρος της γυναίκας μου, ο οποίος έχει φεσώσει την αγορά με ακάλυπτες και ασφράγιστες επιταγές και πολλά χρέη, για την προάσπιση της οικίας που μένω και εξήγησα οτι ουδεμία σχέση έχει η σύζυγος μου έχοντας και τα απαραίτητα έγραφα και την προάσπιση του ασύλου που διέπει αυτή, όπως ορίζεται τόσο από την ηθική μου, όσο όμως και από το νόμο.
Στη ζωή μου ποτέ δεν επεδίωξα την δημοσιότητα ή κάποια προβολή. Ποτέ δεν βρέθηκα κατηγορούμενος και το ποινικό μου μητρώο είναι ολόλευκο.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα γίνω ο αγωγός από τον οποίο θα περάσουν και θα γεμίσουν οι εφημερίδες τις στήλες τους με τα άτομα της οικογένειας μου και οι μεσημεριανές εκπομπές την ώρα τους. Δεν θα το επιτρέψω. Δεν θα το επιτρέψω, όπως και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γράφει και να λέει ανακρίβειες που σπιλώνουν τιμή και την υπόληψη του ονόματος μου.
Στηρίζω την γυναίκα μου και η υπόθεση της με τον πρώην συνέταιρο της βρίσκεται στη δικαιοσύνη, για αυτό και δε θέλω να επεκταθώ σε αυτό το θέμα. Οι συκοφαντίες αυτές είμαι σίγουρος πως θα καταπέσουν.
Σε ότι αφορά εμένα ξυλοδαρμός δεν υπήρξε. Υπήρξε διαπληκτισμός. Υπήρξε ένταση. Υπήρξαν σπρωξίματα. Αν υπήρχε ξυλοδαρμός θα αποδειχθεί. Όπως θα αποδειχθεί και για ποιο λόγο αυτό το θέμα πήρε τέτοια έκταση.
Γιώργος Ανδρίτσος

Read More

And More