Σίσσυ Χρηστίδου: Η επιθυμία να κάνει τρίτο παιδί και το ταξίδι στο Παρίσι με τον Θοδωρή Μαραντίνη!

“Φυσικά και θέλουμε τρίτο παιδί. Εσείς δεν θέλετε;” Με αυτά τα λόγια απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά μιλώντας για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα ακόμη μωρό. Η γνωστή παρουσιάστρια και σχεδιάστρια έχει μια πανέμορφη οικογένεια με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τους δυο γιους της και αποκάλυψε πως δεν θα έλεγε “όχι” σε ένα ακόμη παιδί!

Με γεμάτες τις μπαταρίες από το ρομαντικό ταξίδι της με τον Θοδωρή στο Παρίσι (η Σίσσυ βρέθηκε εκεί για επαγγελματικούς λόγους, αλλά πέρασε τέλεια με τον άντρα της), με ένα πρόγραμμα full στις υποχρεώσεις λόγω της νέας συλλογής ρούχων και με τρεις άντρες στο σπίτι, η Σίσσυ μιλά χωρίς φόβο και πάθος για την ευτυχία που βιώνει στη ζωή της.

Η καθημερινότητα, όπως αποκαλύπτει, έχει αλλάξει με εκείνη να προσπαθεί να βοηθήσει πλέον τον μεγάλο της γιο, Φίλιππο Ραφαήλ, στα μαθήματα του δημοτικού και ταυτόχρονα να συνδυάζει παιχνίδι και ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά. Την ίδια στιγμή, που ο Θοδωρής Μαραντίνης ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Xfactor και την κριτική επιτροπή. “Ο Θοδωρής το σκέφτηκε όταν του το πρότειναν. Εγώ ήμουν αυτή που ενθουσιάστηκα αμέσως μόλις το άκουσα”, είπε με χαμόγελο η Σίσσυ.

Δες το video του zappit:

Read More

And More