Σίσσυ Χρηστίδου: Κατάθεση ψυχής για τις αυξομειώσεις βάρους και την ψυχολογία μετά την τρίτη εγκυμοσύνη που έληξε άδοξα

Αναμφισβήτητα η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια από τις Ελληνίδες της showbiz με τα ομορφότερα πρόσωπα. Αυτό που την ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια, είναι τα κιλά της. Στο νέο της βίντεο, στο κανάλι της στο youtube, κάνει πολλές εξομοογήσεις με βάση την μάχη που δίνει από τα δέκα της χρόνια και μετά με τις αυξομειώσεις του βάρους της. Σ’ εκείνη την ηλικία, ανακάλυψε πως έχει υποθυρεοειδισμό και ξεκίνησε θεραπεία.

Συνήθως είναι 65 κιλά, αλλά το μεγάλο πρόβλημα άρχισε να το αντιμετωπίζει στις εγκυμοσύνες της. Στην πρώτη πήρε 40 κιλά, στην δεύτερη 30, ενώ στην τρίτη που δυστυχώς έληξε άδοξα, πρόλαβε να πάρει 20 κιλά. Η ψυχολογία της μετά την αποβολή, όπως είναι φυσικό δεν ήταν στα καλύτερά της, αλλά τώρα που νιώθει πιο δυνατή, είναι έτοιμη να ξεκινήσει δίαιτα.

Έτσι μπαίνει στην κουζίνα της, μαγειρεύει το αγαπημένο της φαγητό που είναι το παστίτσιο για να το φαέι μια ακόμη φορά, πριν από τη δίαιτα και στη συνέχεια πετά όλα τα πατατάκια και άλλα διάφορα που της έφεραν οι κολλητοί της σε μια επίσκεψη.

Δες το βίντεο της Σίσσυς με τις πολλές… εξομολογήσεις

Read More

And More