Σίσσυ Χρηστίδου: Το ερωτικό Σαββατοκύριακο με τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τα πιο cool κι ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Δεν διστάζει κανένας από τους δύο να μιλήσει δημόσια για τον έρωτά του αλλά ούτε και να είναι διαχυτικός με τον αγαπημένο του. Η σχέση τους και ο γάμος τους έχει περάσει πολλές δύσκολες φάσεις και μάλιστα κάποιες τις έχουν μοιραστεί με τον κόσμο, αλλά τελικά αυτές ήταν που τους έκαναν να έρθουν ο ένας ακόμα πιο κοντά στον άλλο.

Οι δυο τους έχουν βρει τους δικούς τους κώδικες επικοινωνίας και απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους με ένταση και πάθος. Μία καθημερινότητα την οποία μοιράζονται με τους δύο γιους τους. Αυτό το Σαββατοκύριακο πάντως, ήρθαν ακόμη πιο κοντά και τα vibes φαίνεται πως ήταν κάπως… ερωτικά. Η Σίσσυ ανέβασε μια φωτογραφία τους, που είναι αγκαλιά και που την φιλάει ο Θοδωρής… Το ζευγάρι πιθανόν ν’ απόλαυσε τις βουτιές σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κρήτης, αφού μια μέρα πριν πόσταρε από εκεί κι ο Θοδωρής μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία.

Weekend vibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Christidou (@sissychristidou) στις

Και η φωτογραφία ττου Θοδωρή από την Κρήτη

Strawberry fields forever.. #fraoules #oniramalive#cocacolagreece #partytonight#cocktails #shakennotstirred #nakeraso? #implouzaasxeti#floros #louloulou #noisyattitude #realfraoules #rednose #olakokkina #oiacdcforaneoniramatshirt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Marantinis_official (@thodorismarantinis_official) στις

Read More

And More