Σίσσυ Χρηστίδου στην Τατιάνα: Αποκαλύπτει γιατί έγινε σχεδιάστρια ρούχων!

Τα φώτα της τηλεόρασης άφησε η Σίσσυ Χρηστίδου και έγινε σχεδιάστρια ρούχων! Η γνωστή παρουσιάστρια, σύζυγος του Θοδωρή Μαραντίνη και μητέρα δυο πανέμορφων αγοριών – του Φίλιππου Ραφαήλ και του Μιχαήλ Άγγελου – έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά (στον επαγγελματικό τομέα) στα ρούχα που σχεδιάζει και απολαμβάνει κάθε στάδιο στην παραγωγή και τη δημιουργία των δικών της σχεδίων!
Μάλιστα, λίγο πριν το μεγάλο χριστουγεννιάτικο bazaar στο showroom του Minisize by Sissy Christidou που ετοιμάζει βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Tatiana Live και μίλησε για όλα στην Τατιάνα Στεφανίδου.

“Εγώ ασχολούμαι με την παραγωγή του ρούχου, μέχρι να βγει το δείγμα. Μετά αναλαμβάνουν οι συνεργάτες μου. Η γιαγιά μου ήταν μοδίστρα και μεγάλωσα μέσα σε ραπτομηχανές, πατρόν και υφάσματα. Και το αγαπώ πολύ αυτό που κάνω”, αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέροντας πως το “μικρόβιο” της σχεδιάστριας το… κληρονόμησε από την γιαγιά της!
“Μου άρεσαν πολύ όλα αυτά. Έβλεπα ένα φουστάνι σε παιδική σειρά και έλεγα στην γιαγιά μου να μου το φτιάξει. Και μου άρεσε πολύ”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά.
Όσο για το αν της μένει ελεύθερος χρόνος ανέφερε: “Όταν ήμουν στην τηλεόραση είχα πιο πολύ ελεύθερο χρόνο. Και για να πάω τις βόλτες μου, να εμφανιστώ σε events και parties. Τώρα δεν προλαβαίνω”.
Δες το video:

Read More

And More