Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Η θεατρική βραδιά και η διάψευση του γάμου τους!

Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου ολοκλήρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία στο Θέατρο Βράχων η “Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη. Ανάμεσα στους θεατές ήταν και η Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη, μαζί με φίλους.

Οι δυο τους επιλέγουν συχνά να απολαμβάνουν θεατρικές παραστάσεις στηρίζοντας τους συναδέλφους τους. Δεν είναι λίγες φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει καθώς τους τελευταίους μήνες δεν διστάζουν να μιλούν δημόσια και για τη σχέση τους.

Ίσως αυτή να ήταν και η αφορμή για τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν παντρευτεί κρυφά. Κάτι που φρόντισαν να το διαψεύσουν μιλώντας στην εφημερίδα Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη.

Είναι η πρώτη φορά που δίνετε κοινή συνέντευξη από τον καιρό που επιτέλους παραδεχτήκατε πως είσαστε ζευγάρι…

Σμαράγδα Καρύδη: «Μετά από αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός (γελάει). Μα, ενδιαφέρεται κανείς αν είμαστε ζευγάρι με όσα γίνονται γύρω μας;

Ε, ναι και το ξέρεις! Ενδιαφέρονται πολλοί! Τα πρόσωπα που αγαπάει ο κόσμος θέλει να ξέρει τι κάνουν, πώς περνούν, πόσο αγαπούν.

Σ.Κ.: «Υπάρχουν τρομερά και σοβαρότατα προβλήματα και δεν πιστεύω ότι καίγεται κανείς για το τι κάνουμε στην ιδιωτική μας ζωή… Αφού, όμως λες πως ενδιαφέρονται, δεν αρκεί ότι είμαστε καλά; Κοίτα μας!»

Για δέκα χρόνια το κρατήσατε κρυφό…

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν παίξαμε ποτέ κρυφτό, απλώς δεν θεωρήσαμε ότι έπρεπε να το δηλώσουμε.»

Σ.Κ: «Με θυμάσαι να είχα μιλήσει ποτέ για κάποια σχέση μου; Ποτέ! Βγήκε χαλαρά σε μια κουβέντα και τέλος! Δεν μας αφορά να μιλάμε για τα προσωπικά μας. Έχουμε μια ταινία και ένα θεατρικό να προωθήσουμε…»

Κατά καιρούς σας έχουν παντρέψει και σας θέλουν αποφασισμένους για ένα παιδί.

Σ.Κ. «Και τι θες να ασχοληθούμε με αυτά; Ο Θοδωρής δεν τα διαβάζει ποτέ, κι εγώ, όταν τα μαθαίνω, γελάω με την «εφευρετικότητα» κάποιων… Είμαστε πολύ καλά μαζί κι αυτό είναι η μόνη αλήθεια. Ότι παντρευτήκαμε είναι ψέμα, όπως και πολλά άλλα. Βαριέμαι ακόμα και να διαψεύσω τις «ειδήσεις» αυτές!»

Δεν σκεφτήκατε ποτέ να παντρευτείτε;

Σ.Κ. «Ποτέ! Περνάμε μια χαρά έτσι!»

Read More

And More