Σόφη Πασχάλη: Οι απειλές, το bullying και το… “φλερτ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

“Ό,τι έγινε στον Άγιο Δομίνικο, μένει στον Άγιο Δομίνικο”, αποκαλύπτει η Σόφη Πασχάλη και μετά την αποχώρησή της από το Survivor μιλά για όλους και για όλα… Τα απειλητικά μηχανήματα, το bullying και όλα όσα έγιναν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

“Η ατάκα που διαβάζω στα social media είναι να ψοφήσω. Το bullying βέβαια συνεχίζεται”, αποκάλυψε στο Down Town η γνωστή καθηγήτρια yoga και ανέφερε πως στην αρχή τσακώθηκε με τους δικούς της ανθρώπους για το Survivor. “Δεν ήθελαν να πάω στο Survivor γιατί πίστευαν ότι δεν είναι για εμένα. Στην αρχή είχαμε τσακωθεί. Είχαν φοβηθεί ότι θα πάθω κάτι. Τώρα ου γύρισαν ξέρουν ότι δικαίως φοβούνται γιατί δέχομαι bullying. Μέσα τους βράζουν από ανησυχία, αλλά τους έκαναν να το δουν ψύχραιμα”, είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Το bullying συνεχίζεται”.

Για τα όσα ακούστηκαν στο παιχνίδι, αλλά και τα σενάρια περί εγκυμοσύνης της Λάουρα, ανέφερε: “Και για εμένα έλεγαν ότι μπορεί να είμαι έγκυος. Μετά άκουσα ότι τα σπάσαμε με τον Αγγελόπουλο, γιατί υποτίθεται ότι φλέρταρε με εμένα και την Ευρυδίκη. Και με τις δυο μαζί φλέρταρε; Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να πάρω σοβαρά αυτά τα πράγματα”.

Για τον τσακωμό Χανταμπάκη – Αγγελόπουλου είπε: “Κάποια στιγμή φαντάζομαι είδατε έναν τσακωμό μεταξύ Στέλιου και Γιώργου. Ο λόγος που είδατε ήταν η αφορμή και όχι η αιτία. Ο αληθινός τσακωμός είχε προηγηθεί κάποιες μέρες πριν και δεν είχε καταγραφεί από τις κάμερες, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια συνεχής τεταμένη ατμόσφαιρα. Όταν το συζητήσαμε νομίζαμε ότι το αφήσαμε πίσω μας, κάτι που τελικά δεν είχε συμβεί, με αποτέλεσμα η ομάδα να διασκορπιστεί, να χάνουμε συνέχεια τα έπαθλα, να πεινάμε και να δημιουργείται εκνευρισμός. Εμείς τα κορίτσια ευθυνόμαστε, γιατί με τον δικό μας τρόπο προσπαθήσαμε να λύσουμε το θέμα. Ίσως δεν έπρεπε να ανακατευτούμε και να τους αφήσουμε να το λύσουν μόνοι τους”.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More