Σόφη Πασχάλη: Όλες οι λεπτομέρειες για την υγεία της – Τι συνέβη και μπήκε στο νοσοκομείο

Μπορεί να έχε ιαρκετό καιρό που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, όμως αν κρίνουμε από τα χθεσινά της λεγόμενα, οι επιπτώσεις του Survivor συνεχίζουν. Η Σόφη Πασχάλη νοσηλεύεται στο Mediterraneo Hospital και η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία (την οποία στη συνέχεια την κατέβασε από το Instagram) γράφοντας: “Για όσους ισχυρίζονται ότι είναι μόνο ένα παιχνίδι και ότι δεν πρόκειται για τη ζωή μας. Ότι υπερβάλουμε, ότι δεν ειναι μια πραγματικότητα για εμάς που επιφέρει και κάποια θέματα υγείας, που σίγουρα θα βγούμε αλόβητοι και πιο δυνατοί, περαστικά είναι, αλλά που η στήριξη και η αγάπη βοηθάει. Τα παιδιά δεν είμαστε ηθοποιοί, που παίζουνε ενα ρόλο και γυρνάμε σε κάποιο ξενοδοχείο το βράδυ, όσο είμαστε εκεί. Οι συνθήκες είναι αληθινές και οι καταστάσεις επίσης. Όλα τα παιδιά δυσκολεύομασστε ο καθένας με τον δικο του τρόπο και για τους δικούς του λόγους. Όλα τα παιδιά είναι εκπληκτικά και ας έχετε ο καθένας απο εσας τα δικά σας πιστεύω. Σεβαστό! Όλα τα παιδιά όμως αξίζουν την αγάπη σας, για τη προσπάθειά τους. Όλα τα παιδια περνούν μια δυνατΉ δοκιμασία. Προσωπικά τους νοιάζομαι όλους και τους στέλνω δύναμη γιατί την αξίζουν, ανεξαιρέτως όλοι…”

Τι συμβαίνει όμως και βρίσκεται στο νοσοκομείο;

Σόφη Πασχάλη:Στο νοσοκομείο μετά το Survivor - Για όσους ισχυρίζονται ότι ειναι μόνο ένα παιχνίδι και ότι δεν πρόκειται για τη ζωή μας...

Το νοσοκομείο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Η κυρία Σόφη Πασχάλη προσήλθε στο Mediterraneo Hospital εκτάκτως και υποβλήθηκε σε ενδοσκόπηση του ανωτέρου γαστρεντερικού, κατόπιν έντονων ενοχλήσεων που είχε στη συγκεκριμένη περιοχή. Μετά την ολοκλήρωση της ενδοσκόπησης, της εδόθη συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή την οποία και θα πρέπει να ακολουθήσει επί μακρόν. Βρισκόμαστε στο πλευρό της για οτιδήποτε περαιτέρω χρειαστεί.”

Read More

And More