Σόφη Πασχάλη:Στο νοσοκομείο μετά το Survivor – “Για όσους ισχυρίζονται ότι ειναι μόνο ένα παιχνίδι και ότι δεν πρόκειται για τη ζωή μας…”

Η Σόφη Πασχάλη έμεινε 40 μέρες στον Άγιο Δομίνικο και με την επιστροφή της δεν άκουσε και τα καλύτερα σχόλια ή τουλάχιστον δεν τα διάβασε στα social media. Όσο περνούσαν οι μέρες έδειχνε να επανέρχεται στους ρυθμούς της και να συνηθίζει όλα όσα έγιναν. Την είδαμε καλεσμένη σε εκπομπές, να κάνε ιπασαρέλα, να δίνει συνεντεύξεις σε περιοδικά…

Σήμερα μας ξάφνιασε με μια φωτογραφία της μέσα από ιδιωτικό νοσοκομείο που νοσηλεύεται. Η δασκάλα της yoga, φαίνεται πως είχε κάποιες επιπτώσεις από το παιχνίδι, αν κρίνουμε από τα όσα λέει και ο αδύναμος οργανισμός της την πρόδωσε.

“Για όσους ισχυρίζονται ότι είναι μόνο ένα παιχνίδι και ότι δεν πρόκειται για τη ζωή μας. Ότι υπερβάλουμε, ότι δεν ειναι μια πραγματικότητα για εμάς που επιφέρει και κάποια θέματα υγείας, που σίγουρα θα βγούμε αλόβητοι και πιο δυνατοί, περαστικά είναι, αλλά που η στήριξη και η αγάπη βοηθάει. Τα παιδιά δεν είμαστε ηθοποιοί, που παίζουνε ενα ρόλο και γυρνάμε σε κάποιο ξενοδοχείο το βράδυ, όσο είμαστε εκεί. Οι συνθήκες είναι αληθινές και οι καταστάσεις επίσης. Όλα τα παιδιά δυσκολεύομασστε ο καθένας με τον δικο του τρόπο και για τους δικούς του λόγους. Όλα τα παιδιά είναι εκπληκτικά και ας έχετε ο καθένας απο εσας τα δικά σας πιστεύω. Σεβαστό! Όλα τα παιδιά όμως αξίζουν την αγάπη σας, για τη προσπάθειά τους. Όλα τα παιδια περνούν μια δυνατΉ δοκιμασία. Προσωπικά τους νοιάζομαι όλους και τους στέλνω δύναμη γιατί την αξίζουν, ανεξαιρέτως όλοι…”, γράφει στη φωτογραφία της.

Για όσους ισχυρίζονται οτι ειναι μονο ενα παιχνίδι και Οτι δεν πρόκειται για τη ζωη μας. Οτι υπερβάλλουμε, οτι δεν ειναι μια πραγματικότητα για εμάς που επιφέρει κ κάποια θέματα υγειας, που σιγουρα θα βγούμε αλοβητοι κ πιο δυνατοί, περαστικα ειναι, αλλα που η στήριξη κ η αγαπη Βοηθάει. Τα παιδια δεν ειμαςτε ηθοποιοί, που παίζουνε ενα ρόλο κ γυρνάμε σε κάποιο ξενοδοχείο το βραδυ, οςο ειμαςτε εκει. Οι συνθήκες ειναι αληθινές κ οι καταστάσεις επισης. Ολα τα παιδια δυσκολεύομαςστε ο καθένας με τον δικο του τροπο, κ για τους δικούς του λόγους. Ολα τα παιδια ειναι εκπληκτικά κ ας έχετε ο καθένας απο εσας τα δικά σας πιςτευω. Σεβαστό! Ολα τα παιδια, ομως αξίζουν την αγαπη σας, για τη προςπαθεια τους. Ολα τα παιδια περνούν μια δυνατη δοκιμασία. προσωπικά τους νοιάζομαι όλους, κ τους στέλνω δύναμη γιατι την αξίζουν, ανεξαιρέτως όλοι..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofi Pasxali (@sofipasxali) στις

Read More

And More