Σοφία Παυλίδου: Νέος έρωτας στην ζωή της! [pic]

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που έγινε γνωστή η είδηση ότι η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από 12 χρόνια έγγαμου βίου. Μετά τις αρχικές δυσκολίες, φαίνεται πως η ταλαντούχα ηθοποιός έχει προχωρήσει στην ζωή της και έχει βρει νέο σύντροφο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, η Σοφία Παυλίδου βιώνει τον έρωτα, στο πλευρό ενός νεαρού συγγραφέα, του Δημήτρη, ο οποίος είναι γνωστός στο διαδίκτυο με το ψευδώνυμο “Degaminiotis”.

“Έχουν απίστευτη χημεία. Συμπληρώνει ιδανικά ο ένας τον άλλον. Το χιούμορ και η αυθεντικότητα του Δημήτρη ήταν τα δύο στοιχεία που γοήτευσαν την Σοφία. Είχε την ανάγκη από έναν άνθρωπο που την καταλαβαίνει και συμμερίζεται τις ανησυχίες της και τον βρήκε. Απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Περνούν ευχάριστα μαζί και έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα”, αποκαλύπτει στην εφημερίδα άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της ηθοποιού.
Η Σοφία και ο Δημήτρης, πάντως, κρατούν σιγή ιχθύος όσον αφορά το ειδύλλιο, ωστόσο, δεν αποφεύγουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, με τελευταία σε γνωστό κλαμπ στο Μαρούσι, όπου είχαν βγει οι συντελεστές της θεατρικής παράστασης “Πετάει, Πετάει”, στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός.
Η Σοφία Παυλίδου (κέντρο) με τον σύντροφό της (αριστερά) και τους συμπρωταγωνιστές της στην παράσταση “Πετάει, Πετάει”

Read More

And More