Sofia Vergara – Joe Manganiello: Χλιδάτος γάμος με διάσημους καλεσμένους στη Φλόριντα!

“I do”, είπε η Sofia Vergara στον εδώ και ενάμιση χρόνο αγαπημένο της Joe Manganiello και φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό νυφικό ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Η πρωταγωνίστρια του “Modern Family” ντύθηκε νυφούλα και δεν σταμάτησε να χαμογελά, ποζάροντας για τις δεκάδες φωτογραφίες που ανέβασαν οι συνεργάτες της στο Instagram.
Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει από το καλοκαίρι του 2014, λίγο μετά το χωρισμό της Vergara με τον πρώην της Nick Loeb. Τα Χριστούγεννα ήρθε η πρόταση γάμου και ο αρραβώνας και τώρα ο λαμπερός γάμος τους στο “The Breakers Resort” του Palm Beach, της Φλόριντα. Καλεσμένοι ήταν πολλοί φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού, αλλά και αρκετοί διάσημοι της διεθνούς showbiz. Ανάμεσά τους οι: Reese Witherspoon, Arnold Schwarzenegger, Harvey Weinstein, Georgina Chapman and Roselyn Sanchez, Channing Tatum με την σύζυγό του Jenna Dewan και η Anna Paquin με τον σύζυγό της Stephen Moyer.

Η νύφη επέλεξε για το γάμο ένα λευκό νυφικό και ο γαμπρός ένα μαύρο σμόκιν. Παντού στο μυστήριο υπήρχαν λευκά λουλούδια (αγαπημένο χρώμα της νύφης), ενώ μετά την τελετή ακολούθησε coctail party σε γνωστό nightclub στολισμένο με κόκκινα τριαντάφυλλα, αλλά και ο πρώτος χορός τους ζευγαριού!

Δες φωτογραφίες και video:




Read More

And More