Σοφίνα Λαζαράκη: Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο! [pics,vid]

Έξυπνη, όμορφη και ταλαντούχα. Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση μπορεί να είναι μόλις 20 χρόνων, έχει ήδη δείξει όμως πως έχει αστέρι και αναμένεται να μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια. Ο λόγος για την όμορφη Σοφίνα Λαζαράκη, που μετά την πασαρέλα και τη συμμετοχή της στο Xfactor έκανε το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη στη νέα καθημερινή σειρά του Ant1 “Παρθένα Ζωή”.

Πριν λίγες μέρες την συναντήσαμε στο brunch στην Κηφισιά που έκανε ο σταθμός για την avant premiere της σειράς και η Σοφίνα χαμογελαστή δεν σταμάτησε να μιλά με τους συμπρωταγωνιστές της, αλλά και να έχει ένα μικρό άγχος για τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο αέρας φρεσκάδας όμως που έδειχνε να διαθέτει την έκανε αμέσως αγαπητή.

Το Xfactor και η σχέση με τις κάμερες

Η ίδια μεγάλωσε πλάι στη διάσημη μαμά της -στην οποία έχει και μεγάλη αδυναμία- και έχει εξοικειωθεί με τα φωτογραφικά φλας, αλλά προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους. Τα βήματά της άλλωστε στον καλλιτεχνικό χώρο έχουν ξεκινήσει δειλά δειλά από το X Factor, όπου συμμετείχε με το συγκρότημα NMA, στην ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη.

Το βιογραφικό για τη συμμετοχή της στο talent show ανέφερε χαρακτηριστικά: “Η μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός και επιθυμεί να τον συνδυάσει με το τραγούδι και το θέατρο. Της αρέσει να ζωγραφίζει και το αγαπημένο της χόμπι είναι η ιππασία. Δραστήρια από μικρή, έπαιζε βόλεϊ, τένις και για πολλά χρόνια πήγαινε στίβο. Όνειρο της είναι μία μέρα να αποκτήσει μαζί με την κολλητή της μία φάρμα δίπλα στη θάλασσα με άλογα και σκυλιά! Η μεγάλη της αδυναμία είναι ο σκύλος της και επιθυμία της να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί κοντά στη φύση”.

Η σχέση με τον μπαμπά της, η πασαρέλα και η… “Παρθένα Ζωή”

Μετά το Xfactor ήρθαν φωτογραφίσεις, αλλά και η συμμετοχή στο Bridal Expo Fashion Show Kathy Heyndels-Giannetos, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις.

#kathy_heyndels #fashion_show

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σοφίναα (@sofina_lazaraki) στις

Kathy Heyndels Fashion Show!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σοφίναα (@sofina_lazaraki) στις

#kathy_heyndels #2017 #fashion_show #dresses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σοφίναα (@sofina_lazaraki) στις

Ωστόσο, επιθυμία της Σοφίνας είναι η ενασχόληση με το χώρο του θεάματος. Και τώρα φαίνεται πως τα καταφέρνει κάνοντας το ντεμπούτο της στον Ant1 με την “Παρθένα Ζωή” μαζί με τον Αποστόλη Τότσικα, την Τζένη Μπότση, τον Δάνη Kατρανίδη και άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες.

Περήφανοι γονείς, η μητέρα της Μαίρη Μηλιαρέση και ο πρώην σύζυγος της, Κωνσταντίνος Λαζαράκης, την συμβουλεύουν και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

“Ο μπαμπάς με στηρίζει σε όλες μου τις επιλογές. Έχουμε απίστευτη σχέση και με έχει κορόνα στο κεφάλι του. Τον θαυμάζω διότι έχει κάνει απίστευτες σπουδές στα οικονομικά. Σκέψου πως ήταν τραπεζίτης στη Wall Street. Από την άλλη, ήταν πάντα active και έχει διακριθεί στο moto cross, αλλά και στη Formula 3”, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο People η όμορφη Σοφίνα.

Τα πρώτα βήματα στο χώρο του θεάματος

Η Σοφίνα Λαζαράκη από μικρή αγαπούσε το χορό και την υποκριτική. Σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε να χορεύει hip hop στους δρόμους της Γλυφάδας. Τότε κατάλαβε πως ήθελε να ασχοληθεί με το χορό και ζήτησε στην μητέρα της να μπει στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης. Συμπτωματικά γνωρίζει την μπαλαρίνα Ναντίν Ξηντάρα και κάνουν για ενάμιση χρόνο ιδιαίτερα μαθήματα, προκειμένου να πάρει τις πρώτες βάσεις. Στην πορεία, όμως, συνειδητοποιεί πως της αρέσει εξίσου και η υποκριτική.

Το καλοκαίρι του 2012 πηγαίνει στο Λος Άντζελες για να παρακολουθήσει ένα μηνιαίο σεμινάριο υποκριτικής. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα γράφεται σε σχολή χορού, όπου δουλεύει σκληρά προκειμένου να τελειοποιήσει την τεχνική της στο χορό, και το φθινόπωρο του 2014 δίνει εξετάσεις στη Λυρική Σκηνή.

Και η συνέχεια αναμένεται να είναι εξίσου δημιουργική…

Read More

And More