Σοκάρει η Olivia Newton – John: “Η θεραπευτική κάναβη με βοηθά ν’ αντιμετωπίσω τον καρκίνο”

Έχει διαγνωσθεί με καρκίνο του μαστού και δεν αποκλείει τίποτα, μα απολύτως τίποτα σχετικά με τη θεραπεία του. Σε μαγνητοφωνημένη συνέντευξη που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Today» η Olivia Newton – John αποκάλυψε ότι κάνει χρήση θεραπευτικής μαριχουάνας την οποία ο σύζυγός της, ο Τζον Ίστερλιγκ, καλλιεργεί για να απαλύνει τους πόνους και την ναυτία που είναι συνεπακόλουθα του καρκίνου και της χημειοθεραπείας.

Μιλώντας στη Ναταλί Μοράλες, η 68χρονη τραγουδίστρια του «Let’s Get Physical» τόνισε ότι «έχουμε αυτή την εικόνα από τη δεκαετία του 1960, του κόσμου να κάνει ένα γύρω και να γίνεται πίτα. Δεν νομίζω ότι πρόκειται γι’ αυτό. Το φυτό είναι ένα θεραπευτικό φυτό. Νομίζω ότι χρειάζεται να αλλάξουμε την εικόνα που έχουμε γι’ αυτό, γιατί με βοήθησε πολύ και βοηθά πολύ στον πόνο και τη φλεγμονή».

Η σταρ του «Grease» έχει κατανικήσει τον καρκίνο και στο παρελθόν. Σήμερα, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, υπάρχει κέντρο θεραπείας του καρκίνου, το οποίο φέρει το όνομά της και το οποίο προσφέρει στους καρκινοπαθείς μια ποικιλία ολιστικών θεραπευτικών μεθόδων, συμπεριλαμβανομένης της γιόγκα, του μασάζ, της τέχνης, της μουσικοθεραπείας.

Η Ολίβια Νιούτον-Τζον έχει διαλέξει να έχει θετική στάση καθώς αντιμετωπίζει τον καρκίνο, ο οποίος έχει κάνει μετάσταση στο ιερό οστό. Δεν διαβάζει προγνώσεις ή στατιστικές «γιατί νομίζω πως μπορεί να είναι πραγματικά καταθλιπτικές». «Πιθανότατα θα το διαχειριστώ στη ζωή μου σαν κάτι το οποίο θα συνεχίζει να υπάρχει. Νομίζω ότι, αν φροντίζεις το εαυτό σου, μπορεί να ζήσεις με τον καρκίνο, με τον ίδιο τρόπο που μπορεί να ζήσεις και με άλλα πράγματα» πρόσθεσε.

Πηγή: Απε – ΜΠΕ

Read More

And More