Σοκάρει η γυναίκα που αναγνώρισε στο πακέτο των τσιγάρων τον ετοιμοθάνατο πατέρα της! [pics]

H 42χρονη Jodi Charles έπαθε κυριολεκτικά σοκ, όταν αναγνωρισε στο πακέτο των τσιγάρων που κάπνιζε ένας φίλος της τον ετοιμoθάνατο πατέρα της.

Η Τζόντι μετά το πρώτο σοκ έκανε καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη φωτογραφία του πατέρα της πάνω στα πακέτα των τσιγάρων αλλά οι υπεύθυνοι της απάντησαν ότι κάνει λάθος και ότι δεν πρόκειται για τον πατέρα της. Τόνισαν μάλιστα πως ήταν πολύ δυσάρεστο το γεγονός ότι στεναχωρήθηκε νομίζοντας ότι πρόκειται για τον πατέρα της. Εκείνη ωστόσο επιμένει πως ο άνθρωπος που φαίνεται να αναπνέει με μηχανική υποστήριξη δεν είναι άλλος από τον μπαμπά της δηλώνοντας μάλιστα πως είναι 110% σίγουρη!

Ο πατέρας της Τζόντι ήταν καπνιστής και πέθανε στα 66 του χρόνια από καρκίνο. Είχε λέμφωμα, ένα σπάνιο καρκίνο του αίματος ενώ έπαθε σηψαιμία. Όπως είπε η κόρη του είχε μηχανική υποστήριξη για να αναπνέει αρκετές φορές και προφανώς μια από αυτές κάποιος τον έβγαλε φωτογραφία… Η ίδια, δεν πείστηκε από την απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής λέγοντας πως ξέρει καλά κάθε σπιθαμή του προσώπου του πατέρας της, αφού τον κούρευε επί 20 ολόκληρα χρόνια!

Read More

And More