Σοκάρει η κόρη του Michael Jackson! Η εξομολόγηση για την απόπειρα αυτοκτονίας

“Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινα τόσο εύκολος στόχος”, εξομολογείται η 18χρονη κόρη του Michael Jackson και μιλά για πρώτη φορά για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε πριν από τέσσερα χρόνια. Η Paris, στα 14 της χρόνια δέχτηκε διαδικτυακό bullying και είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Για πρώτη φορά, σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, η κόρη του θρύλου της μουσικής σκηνής σπάει τη σιωπή της και περιγράφει: “Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να υπάρχει τόσο μίσος στον κόσμο. Έχω προσπαθήσει να προστατεύσω τον εαυτό μου, να μπλοκάρω τα trolls, να μη διαβάζω τα σχόλια. Έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα. Αλλά είναι σκληρό όταν υπάρχουν τόσα πολλά. Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι τόσο εύκολος στόχος. Προσπαθώ να είμαι ευγενική με όλους όσους συναντώ, δίνω σε όλους μια ευκαιρία”.

Και αποκαλύπτει για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε σε νεαρή ηλικία: “Όταν ήμουν 14 ετών προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Έμεινα μακριά από τα social media για 2 χρόνια ώσπου μου ζήτησαν να επιστρέψω. Άνοιξα τον λογαριασμό μου στο Instagram αλλά δεν άλλαξε τίποτα”, αναφέρει και προσθέτει: “Λυπάμαι πολύ αν κάνω κάτι που δεν αρέσει στον κόσμο. Ίσως φταίει το ότι είμαι δημοφιλής, δεν ξέρω. Αλλά έχω κουραστεί πολύ”.

Read More

And More