Σώθηκε από θαύμα όταν πλημμύρισε το σπίτι της! Συγκλονίζει η εξομολόγηση της στην Tatiana Live

Ήταν ένα από τα θύματα της μεγάλης καταστροφής που έγινε στη Δυτική αττική λόγω της πλημμύρας και σώθηκε από θαύμα. Η κυρία Μυρσίνη έζησε τον εφιάλτη βλέποντας τα ορμητικά κύματα λάσπης να μπαίνουν στο σπίτι της και να καταστρέφουν τα πάντα. Η μόνη σκέψη της ήταν να τηλεφωνήσει στον γιο της για να του δώσει την ευχή της.

“Δεν έτρεξα να σωθώ. Ζω στο σπίτι μόνο με την 82χρονη μητέρα μου γιατί ο γιος μου ζει στην Κόρινθο και μόλις είδα τα κύματα λάσπης να μπαίνουν στο σπίτι τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να ζήσει και να προσέχει την γυναίκα και τα παιδιά του”, αποκάλυψε στην Τατιανα Στεφανίδου και την εκπομπή Tatiana Live και συμπλήρωσε: “Ο γιος μου μου έλεγε “Κάνε κουράγιο, θα περάσει” και εγώ είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση. Έβλεπα το νερό και τη λάσπη να παρασύρει τα πάντα και να μπαίνει στο σπίτι… λάσπη, ξύλα, πέτρες”.

“Όλα είναι κατεστραμμένα. Βλέπαμε το νερό να μπαίνει μέσα και έλεγα δεν θα ζήσουμε”, ξεσπά η γυναίκα, αναφέροντας πως στο πλευρό της είχε την μητέρα της που της έδινε κουράγιο.

Δες το video της εκπομπής Tatiana Live:

Read More

And More