Σπύρος Παπαδόπουλος – Νικολέττα Κατσαηλίδου: Πρώτη επίσημη εμφάνιση στο θέατρο

Για πρώτη φορά μαζί σε επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέττα Κατσαηλίδου. Οι δυο τους είναι μαζί το τελευταίο διάστημα και μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του ηθοποιού (και παρουσιαστή) με την Αθηνά Τσιλύρα, οι κοινές τους εμφανίσεις όλο και πληθαίνουν. Παρόλα αυτά, είναι ιδιαίτερα διακριτικοί και προσπαθούν να αποφεύγουν τα φωτογραφικά φλας.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε μαζί στην πρεμιέρα της νέας παράστασης του Σταμάτη Φασουλή, “Ο μπαμπάς” στο θέατρο Δημήτρης Χορν. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του ζευγαριού από έξοδο στο Κολωνάκι (δες εδώ) και τώρα οι δυο τους πήγαν μαζί στο θέατρο, κάθισαν δίπλα δίπλα, αλλά προσπάθησαν να είναι πολύ διακριτικοί. Ο Σπύρος άλλωστε, ήθελε να τιμήσει τον Σταμάτη Φασουλή και την Μαρίνα Ασλάνογλου που πρωταγωνιστούν στο έργο και ήταν από τους πρώτους που πήγαν στο θέατρο!

Αξίζει να σου θυμίσω, ότι ο οικοδεσπότης της εκπομπής “Στην υγεία μας” ήταν εδώ και 25 χρόνια αχώριστος με την Αθηνά Τσιλύρα, αλλά τελικά χώρισαν, έχοντας όμως πάντα ένα παιδί που τους ενώνει και… “θα τους ενώνει”, όπως είχε πει και η ίδια σε συνέντευξή της.
Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο της συνεργάτιδας του και πλέον αγαπημένης τους Νικολέττας.

Read More

And More