Στα αζήτητα η έπαυλη της Jane Fonda στο Beverly Hills

Έριξε για μία ακόμη φορά την τιμή της έπαυλης της στο Beverly Hills, η Jane Fonda και όπως όλα δείχνουν δυσκολεύεται να την πουλήσει. Τώρα, για το σπίτι των 660 τετραγωνικών ζητά 9,995 εκατομμύρια δολάρια. Η αρχική τιμή, τον περασμένο Ιανουάριο ήταν 12,99 εκατομμύρια, και τον Μάρτιο η Τζέιν έπεσε στα 11,5 εκατομμύρια. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το Homes.com, ακόμη και η τελευταία τιμή του σπιτιού παραμένει υψηλότερη από τις άλλες αγγελίες στην περιοχή.

Γιατί πουλάει; Μα, όπως ανέφερε στις 24 Ιανουαρίου, το «Page Six» – ήταν αποκλειστικό, μάλιστα – η Τζέιν και ο σύντροφός της, ο Ρίτσαρντ Πέρι, χώριζαν μετά από συμβίωση οκτώ χρόνων. Οι αναμνήσεις από το σπίτι; Σε βίντεο που συνοδεύει την αγγελία, η Τζέιν και ο Ρίτσαρντ Πέρι περιγράφουν τις πολλές όμορφες στιγμές που γιόρτασαν κάτω από τη αυτή τη στέγη: «Ο Ρίτσαρντ κι εγώ πρέπει να είδαμε πάνω από 40 σπίτια» έλεγε η Τζέιν. «Και τη μέρα που διαβήκαμε την πύλη… έριξα μόνο μια ματιά, και ήξερα. Απλώς ήξερα.»

Η Τζέιν είπε ότι γιόρτασε τα εβδομηκοστά πέμπτα γενέθλιά της εκεί, μαζί με 150 καλεσμένους, «αλλά μπορούσαμε να έχουμε κι άλλους 50». Επιπλέον, λατρεύει και την πελώρια ντουλάπα – αν μπορεί να ειπωθεί «ντουλάπα» ο συγκεκριμένος εξοπλισμός της οικίας: «Και η ντουλάπα! Είναι η πρώτη φορά που στα 79 χρόνια της ζωής μου είχα μια ντουλάπα μέσα στην οποία μπορούσες να βαδίσεις και να δεις όλα όσα έχεις» αναφώνησε, νοσταλγικά.

Όλα αυτά είναι παρελθόν. Η ζωή συνεχίζεται. Τον περασμένο Απρίλιο, όπως ανέφεραν οι «Τάιμς του Λος Άντζελες», η Τζέιν «ακούμπησε» 5,45 εκατομμύρια δολάρια για ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στη συνοικία Century City του LA.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More